جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه با بيان اين که سعي جزء لاينفک حيات و مسير کمالي انسان است، اظهار کرد: بدون کار و تلاش انسان نمي‌تواند به جايي برسد و کمال واقعي انسان در پرتو تلاش و سعي محقق مي‌شود.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از سپاه نيوز، حجت‌الاسلام والمسلمين «مجتبي ذالنور»، جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، با بيان اين مطلب گفت: قرآن کريم نسبت به عمل، به معني مطلق کار، تأکيد فراواني دارد و در روايات و احاديث نوراني اهل‌بيت(ع) نيز بر مسئله کار، سعي، تلاش و عمل تأکيد شده است.
وي با بيان اين که انسان اصلا با تلاش و سعي متولد شده است، افزود: سعي جزء لاينفک حيات و مسير کمالي انسان است که بدون کار و تلاش انسان نمي‌تواند به جايي برسد و کمال واقعي انسان در پرتو تلاش و سعي محقق مي‌شود.
حجت‌الاسلام ذوالنور با اشاره به اين که قرآن کريم مي‌فرمايد «وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى: و اين که براى انسان جز حاصل تلاش او نيست»، اظهار کرد: انسان به هر ميزاني که تلاش کند، مي‌تواند مسير کمالي را در هر عرصه‌اي طي کند.
جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به اين که اگر کسي کار و تلاش نداشت، به‌طور طبيعي در رتبه‌هاي پايين قرار مي‌گيرد، بيان کرد: اگر به عرصه کارهاي مادي و فيزيکي وارد شويم، مشاهده مي‌کنيم که کشورهايي که پيشرفت داشته‌اند سختي‌هاي کار، تلاش و تحقيق را از پيش‌رو گذرانده‌اند.
وي با بيان اين که در عرصه اعمال شخصي و فردي نيز در فرهنگ ايراني اسلامي تأکيد شده است که همه بايد تلاش کنند، گفت: در روايات اسلامي نيز آمده است که پيامبر(ص) دست کارگر را مي‌بوسيد.
حجت‌الاسلام ذوالنور با يادآوري اين که در زماني‌ که حضرت امير(ع) حکومتي در اختيار نداشته است، از توان شخصي و فيزيکي خود براي توسعه جامعه استفاده مي‌کرد، افزود: حفر چهل حلقه چاه و وقف آن نمونه‌اي از اين تلاش حضرت علي(ع) براي عموم جامعه است.
جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به اين که در روايات آمده است که خداوند متعال به‌واسطه چند چيز از بنده‌اش بيزار مي‌شود، اظهار کرد: يکي از اين عوامل بيکاري است و خداوند در اين حال از بنده‌اش ابراز ناخوشايندي مي‌کند، لذا کار و تلاش جايگاه ويژه‌اي در اعتقادات و باورهاي ديني ما دارد.
وي با اشاره به اينکه انسان بايد توجه کند که هدف از خلقت او چه بوده و مي‌خواهد به کجا برسد، بيان کرد: کار يا به اوضاع شخصي يا به جامعه بر مي‌گردد و بايد مرز ثروت‌اندوزي با کار و تلاش را تبيين و کار را به‌عنوان يک عبادت و فرهنگ در جامعه مطرح کرد.
حجت‌الاسلام ذوالنور در پايان با بيان اينکه در سايه تنبلي، رفاه و آسودگي کسي نمي‌تواند به جايي برسد، گفت: اگر اين فرهنگ جا بيافتد که ما از سر نياز و ضرورت نبايد کار کنيم، آن وقت است که مي‌توانيم اميدوار باشيم که کشور راه پيشرفت را طي کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس