به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: حسامالدین آشنا در کانال خود نوشت: «بازی زیرکانهای است احتمال میدهند که بایدن در یک ماه اول کار خود بعضی گشایشهای اقتصادی را ایجاد خواهد کرد. طبق طرح مجلس، دو ماه فرصت خواهیم داشت برای جلوگیری از تعلیق پروتکل الحاقی. فرضاً که اول دی ماه ابلاغ بشود تا اول اسفند فرصت هست یعنی یک ماه بعد از شروع دوران بایدن! به عبارت دیگر، گشایشهای قطعی بایدن را نه بر اثر تحلیل درست دولت و وزارت امور خارجه و سه سال استقامت ملی بلکه به اسم طرح مجلس و فشار تهدید، به نفع خودشان مصادره خواهند کرد و تأییدی بر درستی تفسیر خودشان در نظر خواهند گرفت؛ لابد این بازی برای انتخابات ۱۴۰۰ هم مصرف خوبی خواهد داشت.
وعده «گشایش اقتصادی در ماههای آینده» مانند وعده «۱۰۰ روزه» و «رفع همه تحریمها و حل همه مشکلات آب و هوا و اشتغال با توافق و...»، شگرد شناخته شده و نخنمای طیف متبوع آقای آشناست و عجیب است که او هفت سال پس از این وعده درمانیهای فریبنده (با تاریخ مصرفهای انتخاباتی) رویش میشود که باز هم از طرف دولت آمریکا، وعده دیگری درباره «گشایش اقتصادی» بدهد. چشم مردم ما روشن که مشاور رئیسجمهور، گشایش اقتصادی را داخل جیب دولت آمریکا میبیند و بهگونهای حرف میزند که انگار مشغول نگارش نطقهای انتخاباتی در سال ۹۲ یا حتی ۹۶ است!!
با مزهتر این که او رفتار طیف متبوع خود در گره زدن مسئولیتها به انتخابات را به مجلس میچسباند و حال آن که حتی وزیر خارجه (دیپلمات ارشد آنها) بارها چه در سخنرانی شورای روابط خارجی و چه قبل از آن در دیدار با البرادعی و دیگران، در حد التماس از آمریکاییها و غربیها میخواهد که اگر برای سرنوشت طیف متبوع او در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری نگرانی دارند، به آنها امتیاز بدهند تا بتوان در انتخابات خرج کرد وگرنه مردم جور دیگری انتخاب میکنند که موجب بازنشستگی و بیکار شدن امثال من میشود(!)
تلاش آقای آشنا برای تحمیق عمومی و توهین آشکار به شعور مردم در حالی است که دولت با وعده پیاپی گشایش اقتصادی، تورمهای ۶۰۰-۷۰۰ درصدی را به بخشهایی مانند مسکن، خودرو، ارز و سکه و اقلام مصرفی عمومی تحمیل کرد و دانسته و ندانسته، اقتصاد ملی با ظرفیتهای درونزای فراوان، را تبدیل به گروگان شیادیهای غرب نمود. و بالاخره اینکه، مشاور امنیتی دولت (در لباس مشاور فرهنگی) طوری بایدن را بزک میکند که کسی از پشت کوه آمده باشد، خیال میکند یک نفر از انقلابیون آمریکای لاتین در آمریکا سرکار آمده؛ نه کسی که معاون رئیسجمهور در دولت اوباما و عاشق سینهچاک صهیونیستها بود!! اعمال تحریمهای ویزا، آیسا، سیسادا و پایهگذاری تحریم کاتسا، یادگارهای پسابرجامی دولت دموکراتها (اوباما- بایدن) درست بلافاصله پس از اجرای برجام است.