کد خبر 114318
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۴

رييس سازمان بسيج اساتيد با اعلام اين كه اين سازمان در سال گذشته موفق به تشكيل 300 حلقه علمي شده، از افزايش آنها به 1500 حلقه تا پايان سال جاري خبر داد:

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دكتر سهراب صلاحي در مراسم امضاي تفاهم‌نامه‌ همكاري مشترك آموزشي، پژوهشي و فرهنگي با جهاد دانشگاهي افزود: بر اساس برنامه ريزي‌هاي صورت گرفته تا پنج سال آينده، پنج هزار حلقه علمي در كشور تشكيل مي‌شود كه هر حلقه‌ علمي از يك استاد متعهد و 10 تا 20 دانشجو تشكيل يافته كه اميدواريم بتوانيم با حلقه‌هاي علمي، ارتباط دانشجويان و اساتيد را در دانشگاه‌ها همانند ارتباط طلاب با اساتيد خود در حوزه‌هاي علميه، بطور مستمر و عميق برقرار كنيم.

وي اظهار كرد: جهاد دانشگاهي و سازمان بسيج اساتيد به عنوان مجموعه‌ها‌ي انقلابي و علمي، مسؤوليت‌هاي بزرگي در كشور و نظام مقدس جمهوري اسلامي بر دوش دارند.

صلاحي خاطرنشان كرد: دستيابي به مركزيت علمي در جهان به عنوان يكي از اهداف بزرگ در نظام جمهوري اسلامي تعريف شده كه اين مهم با شناختي كه از توان فرهيختگان بزرگ ملت ايران وجود دارد مي‌تواند محقق شود و نظام جمهوري اسلامي ايران كه همواره يك سوي معادلات سياسي بزرگ و بين‌المللي است بايد تلاش كند تا به يك قدرت بزرگ در جهان تبديل شود و شرط نخست آن تبديل ايران به قطب بزرگ جهاني در زمينه‌ي علمي است.

وي با اشاره به رشد سريع علمي ايران، خاطرنشان كرد: با وجود چنين رشد بالايي نبايد به وضعيت موجود قانع باشيم و بسيج اساتيد با مجموعه‌هاي گسترده‌اي كه در اختيار دارد و با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته مي‌تواند گام‌هاي بزرگي را در دستيابي به اين اهداف بردارد.

وي فاصله‌ي زياد دانشگاه‌ها با صنايع كشور را يكي از مهمترين مشكلات در راستاي پيشرفت علمي و فناوري ايران برشمرد و گفت: هم اكنون شاهديم كه دانشگاه‌هاي ما با صنعت و تجاري‌سازي محصولات فاصله عميقي دارند كه در اين راستا جهاد دانشگاهي و بسيج اساتيد مي‌توانند در زمينه‌هاي بسيار با يكديگر همكاري كرده و نسبت به پر كردن خلاء‌هاي موجود در اين زمينه مثمرثمر باشند.

صلاحي هدف از تشكيل حلقه‌هاي علمي در كشور را كمك به جهش علمي كشور دانست و تصريح كرد: متاسفانه يكي از مشكلاتي كه در دانشگاه‌ها وجود دارد اين است كه پيوند لازم و ارتباط سازنده و موثر بين استاد و دانشجو وجود ندارد. اين در حالي است كه در حوزه‌هاي علميه بين استاد و طلاب پيوند يك ترم و دو ترم نيست بلكه هر يك از طلاب با استاد خود تا پايان عمر ارتباط داشته و حتي پس از مرگ او نيز از او ياد مي‌كنند. اما متاسفانه در دانشگاه‌هاي كشور ارتباط استاد و دانشجو ارتباط كلاس و نمره است كه اميدواريم با تشكيل اين حلقه‌هاي علمي ضمن تقويت اين ارتباط بتوان گردش‌ها و بازديدهاي علمي را شكل داده و بر اساس آن خانواده بزرگي در اين زمينه شكل دهيم.

رييس سازمان بسيج اساتيد كمك به جهش علمي و كادرسازي استراتژيك در اين زمينه را از ديگر اهداف تشكيل اين حلقه‌هاي علمي برشمرد و گفت: تشكيل حلقه‌هاي علمي در كشور به غير از كاركردهاي علمي – آموزشي داراي كاركردهاي فرهنگي نيز هست.

وي با اشاره به راه‌اندازي انجمن‌هاي علمي در راستاي توانمندسازي اساتيد خاطرنشان كرد: مجموعه‌ي 10 هزار نفري بسيج اساتيد در دانشگاه‌ها يكي از بزرگترين تشكل‌ها در جهان است كه اميدواريم با افزايش ارتباط با جهاد دانشگاهي بتوانيم در اين راستا گام برداشته و به اهداف متعالي نظام اسلامي دست يابيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس