کد خبر 1138827
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۱
ویتامین سی

محققان مجددا تاکید می کنند که ویتامین C در درمان کووید ۱۹ موثر است.

به گزارش مشرق، مطالعه محققان دانشگاه اوتاگو نیوزیلند نشان می‌دهد ویتامین C می‌تواند برای درمان کووید ۱۹ بخصوص در مراحل حاد و شدید قابل استفاده باشد.

به گفته محققان، اسید اَسکوربیک یا ویتامین C، تنظیم کننده واکنش‌های میزبان به کروناویروس است.

بیشتر بخوانید:

مزایای مصرف ویتامین C برای سلامت بدن

محققان در این مطالعه، بر کمبود ویتامین C در عفونت‌های تنفسی و همچنین نقش آن در پیشگیری و درمان سرماخوردگی و ذات الریه و نقش آن در درمان سپسیس و کووید ۱۹ تمرکز کردند.

بیشتر بخوانید:

ویتامین‌هایی که با کرونا مقابله می‌کنند را بشناسید

یافته‌های مطالعه نشان می‌دهد که مصرف ویتامین C خوراکی موجب کاهش احتمال ابتلاء به عفونت‌های تنفسی و همچنین طول مدت آن می‌شود و ویتامین C درون وریدی موجب کاهش مرگ و میر، مدت بستری ماندن در بخش ICU و بیمارستان، مدت زمان نیاز به دستگاه تنفسی ونتیلاتور در عفونت‌های حاد تنفسی می‌شود.

منابع غذایی ویتامین C شامل فلفل قرمز، پرتقال، توت فرنگی، بروکلی، انبه و لیمو است.

ویتامین C برای واکنش‌های ایمنی لازم و ضروری است. این ویتامین دارای ویژگی‌های مهم ضدالتهابی، آنتی اکسیدانی، ضدویروسی است.

محققان تاکید دارند افراد در گروه‌های پرخطر ابتلاء به کووید ۱۹ و دارای کمبود ویتامین C باید روزانه مکمل ویتامین C مصرف کنند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
    1 0
    ویتامین c که درتمام مرکبات هست الانم فصلش امده ولی کلم بروکلی به جز ویتامین c خواص بسیاری دارد.من یک کلم بروکلی را تیکه تیکه به انداره بند انگشت باکمی نمک وادویه ده دقیقه تایه ربع اب پز میکنم به اندازه دو استکان که اب داشت ازروی گاز برمیدارم خیلی خوشمزه میشه---
    • IR ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
      1 0
      فکر کنم ویتامین c با حرارت از بین میره؟