کد خبر 113836
تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۸

دبیرجایزه جهانی بیداری از پایان داوری آثار ارسالی به دبیرخانه این رقابت خبر داد و گفت:هیات داوران حدود 300 اثر در رشته های پوستر ،عكاسی و كاریكاتور را برای عرضه در این رویداد هنری انتخاب كردند.

به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، 'امیرعبدالحسینی' گفت:بیش از 3 هزار و 500 اثر در هر رشته های پوستر،عكاسی و كاریكاتور به دبیرخانه جایزه جهانی بیداری ارسال شد كه طی روزهای گذشته كار داوری این آثار به پایان رسید.

وی ادامه داد:بیشترین آثار ارسالی را بخش كاریكاتور شامل می شود و دو رشته پوستر و عكس در مرحله دوم قرار دارد.

دبیر جایزه جهانی بیداری، استقبال از این رویداد هنری را با وجود برگزاری دوره نخست آن بسیار مطلوب ارزیابی كرد و گفت:پس از انتشار فراخوان این رویداد، هنرمندانی از 55 كشور جهان با نگاه های متفاوت و هنری به موضوع بیداری ، آثار خود را به دبیرخانه ارسال كردند .

دبیرجایزه جهانی بیداری توضیح داد:سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز به عنوان متولی آن، نگاه بین المللی و رویكرد جهانی به این رقابت دارد به همین دلیل موضوع این رقابت 'بیداری' به صورت عام انتخاب شده است.

این هنرمند عرصه تجسمی گفت:براین اساس تنها عنوان 'بیداری' در كشورهای اسلامی مدنظر برگزار كنندگان این جایزه جهانی نیست و همه آثاری كه به پایداری در مقابل نظام سلطه و مقابله با استبداد اشاره دارد،در آن شركت داده می شود.

عبدالحسینی درباره داوری آثار این رقابت هنری توضیح داد:هیات داوران آثار را بدون در نظر گرفتن كشور ارسالی و تنها براساس كیفیت اثر بررسی و انتخاب را لحاظ كردند.در واقع هیات انتخاب به دو معیار مطابقت اثر با موضوع رقابت و موارد هنری و زیبایی شناسی توجه كرده اند.

به گفته وی،در ابتدا قرار بود كه این جشنواره شامل همه رشته های مختلف هنری های تجسمی و حتی بخش هایی چون ادبیات و تئاتر باشد،اما در نهایت مقرر گردید دور نخست این جایزه تنها با سه رشته تجسمی -عكاسی،پوسترو كاریكاتور- كه امكان ارسال مجازی آثار از كشورهای دیگر وجود دارد،برگزار شود.

دبیر جایزه جهانی بیداری از حضور داوران و میهمانان خارجی این جایزه در نیمه دوم خرداد ماه سالجاری خبر داد و گفت كه 24 اردیبهشت نمایشگاه جایزه جهانی بیداری در موزه امام علی (ع) برگزار و 22 خرداد ماه همزمان با اختتامیه نفرات برگزیده این رویداد معرفی می شوند.

وی همچنین یادآورشد:طرح اصلی این رویداد هنری به گونه ای است كه در سال های آینده برگزار شود،اما هنوز در مورد جزییات آن نمی توان صحبت كرد.

'بیداری، حقیقت دنیای امروز، نویدبخش فردای نیك' شعار نخستین دوره جایزه جهانی بیداری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس