فیلترینگ ناقص باعث شد بیش از ٣٠ میلیون فیلترشکن اضافه شود

دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: فیلترینگ ناقص باعث شده که بیش از ٣٠ میلیون فیلترشکن در کشور اضافه شود.

به گزارش مشرق به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، هفتمین جلسه شورای تحول و نوسازی نظام آموزشی کشور به ریاست سعیدرضا عاملی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر ضرورت اصلاح و بازبینی در مدل‌های تصمیم‌سازی در شوراهای کشور، پیشنهاد داد: فضای دوم آموزش و پرورش مبنای تهیه سند آموزش در فضای مجازی قرار گیرد و به همین منظور کمیته فضای دوم آموزش و پرورش با عضویت افراد متخصص در این حوزه تشکیل شود.

بیشتر بخوانید:

راه مقابله با انحصارگرایی آمریکا در اینترنت، استقلال در فضای مجازی است

وی ادامه داد: در تهیه سند آموزش در فضای مجازی این سوال مطرح می‌شود که منظور از فضای مجازی صرفاً شبکه شاد است؟ و همین طور این سوال مطرح است که آموزش در فضای مجازی برای آموزش و پرورش مورد بحث است یا آموزش و پرورش در فضای دوم؟

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران با اشاره به خصایص معماری اینترنت، افزود: محیط مجازی دارای قابلیت خوشه‌ای، رده‌بندی و یکپارچگی است و در واقع هر کاربری به عنوان یک تولید کننده در این محیط فعال است.

عاملی با اشاره به دوفضایی شدن جهان، افزود: فضای دوم را نمی‌توان از آموزش و پرورش مستقل کرد چرا که فضای دوم ادامه آموزش و پرورش است و در واقع واقعیت فیزیکی با همان ویژگی‌ها به واقعیت مجازی تبدیل می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد فیلترینگ در کشور اظهار داشت: فیلترینگ ناقص باعث شده که بیش از ٣٠ میلیون فیلترشکن در کشور اضافه شود و قبل از فیلترینگ این حجم از فیلترشکن در کشور وجود نداشت. لذا یک تصمیم که برای صیانت از فرهنگ و ارزش‌های اسلامی اتخاذ شده بود به ضد خود تبدیل شد. در این امور باید یک همه جانبه‌نگری و عزم در اقدامات وجود داشته باشد تا در مسیر سلامت اجتماعی و صیانت از فرهنگ اسلامی قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: فیلتر یک برنامه به این معناست که استفاده از آن برنامه غیرقانونی است اما گاهاً با تناقض‌های در این خصوص در سطح مسئولان نظام مواجه می‌شویم. به عنوان مثال علی‌رغم فیلتر بودن شبکه اجتماعی توئیتر بسیاری از مسئولین در آن عضو هستند و فعالیت دارند و توئیت‌های آنها منبع خبر، اخبار رسمی کشور اعم از صدا و سیما، خبرگزاری‌ها، مطبوعات رسمی و… قرار می‌گیرد.

عاملی تأکید کرد: پلتفرم آموزش و پرورش باید فضای دوم آموزش و پرورش را تشکیل دهد و در یک سیر تکاملی تقویت شود، به عنوان مثال گوگل ابتدا به عنوان یک جعبه جستجوی عمومی شروع به کار کرد و به مرور زمان تقریباً ۶۰ لایه مختلف داده را طراحی کرد، همین‌طور در شبکه اجتماعی فیس بوک ٧٠٠هزار برنامه (اپلیکیشن) اجرا شده است.

منبع: نسیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • saeed IR ۱۷:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۶
    5 4
    اگر بتونن کاری کنن اون فیلترینگ هوشمند روی یوتیوب اعمال بشه که تنها محتوای نامناسب قابل دسترسی نباشه، مطمئن باشید 70-80 درصد کاربران دیگه از ضد فیلتر استفاده نمیکنن.چرا؟ چون اغلب دانشجویان محتوایِ آموزشیِ نرم افزارهای خودشون رو از این سایت میگیرن.
  • IR ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۶
    2 1
    عجب!!!!!!!
  • IR ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۶
    3 0
    درسته... احسنت به شما... انصافا استفاده مسئولین از برنامه توئیتر که فیلتر شده جالب نیست. اگر فیلتره باید برای همه فیلتر باشه و اگر مسئولین اجازه استفاده دارند سایر مردم هم باید امکان استفاده داشته باشند. این دوگانگی اصلا ظاهر خوبی نداره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس