کد خبر 113026
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۵

در يک مقاله مقايسه خشك كردن ميوه‌ها و سبزيجات به روش خشك كردن سنتي و خشك كردن تحت خلأ به كمك مايكروويو بررسي شد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، ثمر صحرائي و عاطفه رضايي از گروه مهندسي علوم و مواد غذايي پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران در مقاله خود آورده‌اند: خشك كردن يك پروسه قديمي است كه براي نگهداري غذا استفاده مي‌شود.

روش سنتي خشك كردن محصولات با هواي داغ باعث مي‌شود كه بتوان آن‌ها را تا زماني طولاني براي مثال به مدت يك سال نگهداري كرد.

بر اساس اين تحقيق، متاسفانه كيفيت محصولات خشك شده به روش سنتي به شدت نسبت به ماده اوليه كاهش مي‌يابد.

خشك كردن تحت خلأ به كمك مايكروويو بر اساس خشك كردن ماده غذايي به كمك كاهش فشار و كاهش دماي خشك كردن است. در اين روش به علت استفاده از مايكروويو تمام قسمت‌هاي ماده غذايي به طور همزمان حرارت مي‌بيند و استفاده از خلأ كه دماي تبخير آب را كاهش مي‌دهد، دماي مورد نياز را كاهش مي‌دهد.

بدين ترتيب، بسياري از واكنش‌هاي تخريبي و ميكروبي متوقف مي‌شود و يك محصول نهايي با كيفيت عالي به دست مي‌دهد.

بر اساس اين گزارش، اين مقاله در پنجمين كنفرانس ملي خلا ايران در اسفندماه سال 90 در مشهد ارائه شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس