سازمان بهشت زهرا در واکنش به اعتراض رسانه ها و افکار عمومی نسبت به این «عملیات انهدام» ، با انتشار رضایت نامه ای عجیب و نامتعارف از بعضی منسوبین ننه علی ، وعده داد که تا پیش از مراسم اربعین این اسطوره ی صبر و ایثار ، یادمانی مطابق با شان ایشان!!! بر فراز مزارش ساخته خواهد شد.
امروز با گذشت چندین روز از اربعین وفات ننه علی ، نه تنها سازمان بهشت زهرا هیچ اقدامی در راستای احیای کلبه احزان ننه علی به انجام نرساند و هیچ پاسخی به معترضان و رسانه ها ارائه ننمود ، بلکه هیچ نشانه ای از بنای یادبودِ وعده داده شده مشاهده نمی شود.
در همین رابطه ، مستند ساز متعهد کشورمان ، «سهیل کریمی» ، سازنده آثاری چون «شکست هیمنه» و «زخم پیوار» و رییس «کانون مستندسازان جهادی» ، یادداشتی را به گروه جهاد و مقاومت مشرق ، ارسال نمود که با هم می خوانیم.
سرداران دیروز را عشق است...
میگویند محمد باقر قالیباف وقتی با این سؤال خبرنگاری مواجه شد که؛ گفته می شود اخیرا توسط شما ۲.۵ تا ۳ میلیارد تومان سکه و طلا خریداری شده و این امر خلاف است، پاسخ داد: این سؤوال شما کاملا تعجب برانگیز است چرا که خرید و فروش طلا در کشور رایج و امری عادی است.
میگویند بر پایه تفاهم نامهای که در سال ۸۹ میان لاریجانی رئیس مجلس و قالیباف شهردار تهران منعقد شده، قرار است اجرای طرح فضای توسعهای مجلس بر اساس طرح جامع بهارستان جهت احداث منازل سازمانی و دیگر مراکز ارائه خدمات به نمایندهگان مجلس، با مدیریت شهرداری انجام شود. این گفتهها حاکی است که این پروژه با هزینه ۴۰۰ میلیارد تومان و طی دو سال اجرایی خواهد شد.
میگویند ۱۰۰ خبرنگار در نامهای به قالیباف خواستار نجات خانهی داییجان ناپلئون شدند.
میگویند شهردار فعلی تهران بیش از پنجاه میلیارد تومان صرف بازسازی ناقص برج آزادی (شهیاد) به عنوان نماد پایتخت کرد.
میگویند وهابیت نوین، آن زمان که توسعه حرم نبوی را آغاز کرد، کوچه بنیهاشم، خانه امام سجاد علیهالسلام و منزل امام صادق علیهالسلام را به بهانه همین توسعه، ویران و محو کرد.
میگویند سلفیون و نواصب، آنگاه که نسبت به تخریب بیت الاحزان،خانهای كه حضرت زهرا عليها السلام در آنجا در سوگ پدرش میگريست، اقدام کردند، مسأله شرک و بت پرستی را پیش کشیده، باقی مانده ابنیه مقدسه و زیارت آن را، مصداق این شرک دانستند.
میگویند اهل سقیفه، موقعی که میراث پیامبر و باغ فدک فاطمی را غصب نمودند، مدعی حدیث جعلیای شدند که «النبی لایورث» یعنی پیامبر ارث باقی نمیگذارد! و غاصبان آن روز، هیچ مدرک مستدلی برای کردهی خود نیاوردند و هنوز هم نیاوردند.
میگویند وقتی عوامل بلدهچی تهران کلبه آسمانی «ننه علی» را در سر مزار فرزند شهیدش تخریب کردند، خیلیها لال شده بودند که گویی صم بكم عمی فهم لايعقلون...
میگویند اعوان و انصار شهرداری تهران و سازمان بهشت زهرا، وقتی اقدام به تخریب و امحاء بیت الاحزان «ننه علی» کردند، وصیت آن مادر بزرگوار را بهانه خود قرار دادند ولی هیچگاه این وصیت نانوشته را به مرئا و منظر عموم نرساندند.
میگویند پس از تخریب خانه عرشی «ننه علی» در بهشت زهرا، مسؤلان مربوطه رضایت خانهواده آن مادر رنجکشیده را دلیل این تخریب عنوان کردند.
میگویند خانهواده اعلام شده در اطلاعیه شهرداری تهران و سازمان بهشت زهرا، نوه و داماد «ننه علی» بودهاند که تنها رضایت داده بودند عوامل شهرداری اقدام به گشودن در کلبه و ورود به آن نمایند.
میگویند شهرداری تهران باز هم در تخریب آثار شهدا از بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس پیشی گرفت.
این روزها خیلی چیزها گفته میشود، سرداران دیروز را عشق است...
کلبه احزان ننه علی که حدود سه دهه از شاخص ترین نمادهای بهشت زهرا به شمار می رفت
ننه علی درون کلبه احزانش