به گزارش مشرق، مسعود رياضيات در گفتگو با مهر با تاکيد بر اينکه نرخ اينترنت در کشور ما بسيار بالاتر از ديگر کشورها است گفت: شرکت ارتباطات زيرساخت بايد اينترنت را به قيمت تمام شده به مصرف کننده نهايي عرضه کند تا ضريب نفوذ اينترنت در کشور افزايش يابد.
وي با اشاره به مصوبه کاهش 20 درصدي نرخ پهناي باند اينترنت در کشور که پيش بيني شده بود حدود 8 درصد قيمت اينترنت را براي کاربران نهايي کاهش دهد گفت: شرکت ارتباطات زيرساخت به عنوان تامين کننده پهناي باند در کشور در صورتي اين تخفيف را براي شرکتهاي اينترنتي اعمال مي کند که اين شرکتها مدارک و مستنداتي را براي تضمين آنکه اين کاهش قيمت براي کاربران نهايي محسوس باشد ارائه دهند که البته بسياري از شرکتها اين مدارک را ارائه کرده اند.
رياضيات با تاکيد بر اينکه اينترنت در کشور ما بسيار گرانتر از کشورهايي مانند ترکيه و مالزي به کاربران ارائه مي شود به مهر گفت: براي مثال قيمت اينترنت در ايران 12 برابر کشور ترکيه است و تخفيف 8 درصدي اين اختلاف قيمت را پاسخگو نيست.
وي با بيان اينکه مصوبه تخفيف 20 درصدي پهناي باند اينترنت قبل از آنکه از سوي شرکت ارتباطات زيرساخت اجرا شود، توسط شرکتهاي اينترنتي براي مشتريان اعمال شد ادامه داد: اما با اين حال و با ارائه اين تخفيفها هنوز هم نرخ اينترنت در ايران بسيار بالا است.
به گفته رياضيات، امروزه اينترنت به عنوان يک ابزار لوکس مورد استفاده قرار نمي گيرد بلکه تسهيل کننده امور اقتصادي يک کشور است پس بايد قيمت آن نيز متناسب با سبد خريد خانوار باشد که درغير اين صورت بر وضعيت اقتصادي کشور تاثير منفي خواهد داشت.
هم اکنون و براساس تعرفه جديد اعلام شده از سوي سازمان تنظيم مقررات نرخ پهناي باند 64 کيلو بيت بر ثانيه مبلغ 868 هزار ريال، 128 کيلو بيت بر ثانيه يک ميليون و 736 هزار ريال، 256 کيلو بيت بر ثانيه رقم دو ميليون و 604 هزار ريال، 512 کيلو بيت بر ثانيه مبلغ 4 ميليون و 340 هزار ريال، براي 1034 کيلو بيت رقم 7 ميليون و 812 هزار ريال و براي 2048 کيلو بيت رقم 13 ميليون و888 هزار ريال است.
رئيس انجمن شرکتهاي اينترنتي در مورد اعمال کاهش 20 درصدي نرخ پهناي باند اينترنت براي کابران نهايي گفت: قبل از آنکه اين تخفيف از سوي شرکت ارتباطات زيرساخت اجرايي شود شرکتهاي اينترنتي اين تخفيف را براي مشتريان خود اعمال کردند.