به گزارش مشرق، جهان نوشت:حدود دوسال پيش در آغازين روزهاي گرم شهريور 87 حسيني ، وزير اقتصاد دولت احمدي نژاد در حاشيه نوزدهمين همايش بانکداري اسلامي در جمع خبرنگاران چنان با اطمينان خاطر از اجراي قطعي طرح تحول اقتصادي در نيمه دوم همان سال خبر داد که کسي تصور هم نمي کرد با گذشت دوسال از آن وعده همچنان وعده هاي ضد و نقيضي از طرف مردان اقتصادي دولت به گوش برسد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي جهان يکسال و پنج ماه بعد در دي ماه 88 محمد رضا فرزين سخنگوي کارگروه طرح تحول از زمان بندي اجراي هدفمند کردن يارانه ها سخن گفت و وعده داد طي دو روز آينده اين زمانبندي در جلسه اي با حضور رئيس جمهور و اعضاي کارگره اقتصادي نهايي خواهد شد. در عين حال وي در آن زمان از آمادگي هاي لازم براي اجرايي کردن اين قانون سخن گفت.
البته 6 روز بعد يعني در 26 دي ماه 88 ، فرزين از اجراي قانون هدفمند کردن يارانه ها تا سه ماه ديگر خبر داد. اگر بر اين سخن سخنگوي کارگروه طرح تحول حساب مي کرديم بايد اوايل سال 89 شاهد اجراي طرح مي بوديم که با وجود انتظار ما خبري از اجراي آن نشد!
اين خلف وعده ها باعث شد چند نماينده مجلس با کنار هم گذاردن نکات ديگر به اين نتيجه برسند که دولت قصد تاخير در اجراي قانون هدفمند کردن يارانه ها را دارد. از جمله مصباحي مقدم طي مصاحبه اي در فروردين 89 اينطور نتيجه گيري کرد که « معتقدم اگر هر گونه همراهي هم با دولت صورت گيرد در نهايت دولت يک بهانه جديد پيدا ميکند که اجراي قانون را به تاخير بيندازد»
همچنين نادران ديگر نماينده اقتصاددان مجلس نيز در يک مناظره داغ در مقابل ميرتاج الديني ، معاون پارلماني رئيس جمهور پا را از اين هم فراتر گذاشت و گفت: « دولت قصد اجراي طرح هدفمندي يارانهها را ندارد» در مقابل هم مير تاج الدين در رد سخن نادران وعده ديگري داد: « دولت دهم با شجاعت اين طرح را با همه مشکلات اجرا ميکند» وي با نقد دولتها و مجالس قبلي از «اصرار» ، «شجاعت» و «از خود گذشتگي» دولت نهم در اجراي طرح گفت و با اطمينان اعلم کرد که دولت قصد دارد « طرح را با همه مشکلات اجرا کند»
اما جالب آنکه تنها حدود يک ماه بعد از آن مناظره داغ ، مير تاج الدين اندکي از موضع قبلي خود عقب نشست و از « نامشخص بودن زمان اجراي طرح » خبر داد اما ابراز اميدواري کرد که « دولت در اولين فرصت ممکن آن را اجرا کند»
اما اين ابراز اميدواري معاون پارلماني رئيس جمهور در ارديبهشت ماه ، به وعده «اجراي طرح تحول از خرداد ماه سال جاري» تبديل شد. و درست در همان ماه ، رئيس جمهور در ارتباط زنده تلويزيوني با مردم استان کهگيلويه و بويراحمد در ياسوج علاوه بر اينکه طرح هدفمند کردن يارانه ها را «بزرگترين طرح اقتصادي نيم قرن اخير » خواند، وعده اجراي آن از نيمه دوم امسال را داد.
سپس 23 تيرماه امسال نيز معاون وزير اقتصاد و سخنگوي کارگروه تحول اقتصادي بر سخنان احمدي نژاد تاکيد کرد اما مهرماه را زمان مناسبي براي اجراي طرح ندانست ولي وعده کرد « که دولت مصمم است قانون را در نيمه دوم سال اجرا کند.» محمد رضا فرزين «همزماني با ماه مبارک رمضان» و «آغاز فصل تحصيلي و افزايش هزينه ها » را از جمله دلايل عدم اجراي طرح در مهرماه دانست و اظهار داشت « دولت سفت و سخت در پي اجراي قانون است»
اما مقدار هماهنگي کارگروه تحول اقتصادي از انجا مشخص مي شود که تنها يک روز بعد از اظهارات سخنگوي طرح ، شمس الدين حسيني ، وزير اقتصاد از اجراي طرح هدفمند کردن يارانه ها از اول مهرماه خبر داد!
با اين اوصاف به نظر مي رسد بايد به سخنان سيد عماد حسيني نماينده قروه در مجلس توجه کرد که بعد از اين موضع گيري هاي متناقض دولت گفت : « با مشاهده اين وضعيت مي توان گفت که دولت قصد اجراي اين قانون را ندارد و مسير را به سمتي مي برد که اين قانون اجرا نشود»
اگر بر اين سخن سخنگوي کارگروه طرح تحول حساب مي کرديم بايد اوايل سال 89 شاهد اجراي طرح مي بوديم که با وجود انتظار ما خبري از اجراي آن نشد!