سرویس ورزش مشرق – در حالی که وزارت بهداشت دستور داده کرونایی ها و آنهایی که با کرونایی ها ارتباط داشته اند باید در قرنطینه باشند سازمان لیگ تأکید می کند بازیکنانی که کرونا ندارند می توانند در تمرینات گروهی شرکت کنند!
تمرین بازیکنان استقلال و فولاد که تا روز جمعه کنار هم بودند و روز شنبه در نتایج تست همان روز جمعه گذشته مشخص شد چند تن از اعضای آن ها کرونایی بودند چه لزومی دارد؟
چه اجباری است بازیکنانی که مشخص نشده واقعا سالم هستند و کرونا ندارند در این شرایط تمرین کنند و در هفته بیست و چهارم لیگ برتر شرکت کنند؟ اگر تمرین کنند با کدام نفرات کار تاکتیکی کنند؟ اگر تمرینات شان برگزار شود آیا تیمی با نیمکت خالی می تواند در لیگ شرکت کند؟ اگر استقلال و فولاد بخواهندد در تهران و اهواز روبروی تراکتور و نفت مسجدسلیمان به میدان بروند می توانند با ۱۲ بازیکن تیمشان را به میدان بفرستند؟
امروز و در مصاحبه ای که از احمد سعادتمند منتشر شده، مدیرعامل باشگاه استقلال صراحتا گفته وقتی فرهاد مجیدی از فرودگاه مهرآباد با او تماس گرفته گفته فقط ۱۲ بازیکن دارد تا با آنها راهی جم شود! در چنین وضعیتی و با اوضاعی که هنوز مشخص نشده باقی نفرات استقلال و فولاد یا ناقل هستند یا مشکوک به دارا بودن بیماری (که مدت زمان بروز علائمش از یک تا دو هفته است) در این وضعیت این تیم چطور می تواند به میدان برود؟
اگر استقلال به زمین برود چه تضمینی است تیمی که این روزها تمرین درست و حسابی نداشته مصدومانی مشابه با مرتضی تبریزی، رضا آذری و سیاوش یزدانی و یا امیرارسلان مطهری روی دست فرهاد مجیدی نگذارد؟ چه ضمانتی است که ظرف این دو هفته استقلالی ها یا فولادی ها باز هم کرونای مثبت نداشته باشند؟ چه کسی تضمین می دهد بازیکنان تیم تراکتور یا نفت مسجدسلیمان پس از دیدار با استقلال و فولاد دچار بیماری کرونا نشوند؟ همین دیروز تست یک بازیکن سایپا مثبت اعلام شد؛ تیمی که هفته قبل با استقلال بازی کرده بود! این زنجیره امکان ادامه خواهد داشت.
استقلال اگر در دیدار با تراکتور دو مصدوم بدهد برای دیدار با صنعت نفت آبادان در تاریخ ۲۷ تیر اصلا تعداد بازیکنانش به حدنصاب نمی رسد! امروز استقلال و فولاد این وضعیت را دارند، آیا امکان ایجاد این اوضاع بحرانی برای سایر تیم ها در ادامه وجود ندارد؟ سازمان لیگ و مجموعه ای که درباره این موضوع (۲۵درصد) تصمیم سازی کرده اند آیا چنین شرایطی را در نظر داشته اند؟ باز هم لیگ باید در این وضعیت برگزار شود؟ این همه اصرار برای چیست؟
چرا سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال در روزهایی که مراکز دولتی و خصوصی یکی پس از دیگری به وضعیت دورکاری یا تعطیلی مجدد درآمده اند این همه علاقمند برگزاری لیگ برتر فوتبال با یک قانون غیر کارشناسی شده هستند؟ روزی ۲۰۰ نفر تلفات برای اثبات وخامت اوضاع کافی نیست؟! سازمان لیگ فراموش نکند که یک بازیکن فوتبال با دهها نفر خارج از تیم هم ارتباط دارد و این ویروس می تواند به سرعت در جامعه منتشر شود. پس تا دیر نشده راه حلی منطقی برای این بحران پیدا کنید.