استاندار همدان گفت: در نيمه نخست امسال 30 ميليارد ريال براي تکميل موزه دفاع مقدس استان همدان هزينه شد.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق،‌ به نقل از خبرنگار مهر در همدان، کرم رضا پيريايي ظهر چهارشنبه در شوراي اداري استان همدان اظهار داشت: همزمان با برگزاري کنگره شهدا چهار فاز از شش فاز اين طرح عظيم به بهره برداري مي رسد.

پيريايي به برگزاري کنگره سرداران، اميران، فرماندهان و هشت هزار شهيد استان همدان در آبان ماه اشاره کرد و افزود: کنگره سرداران شهيد رويدادي بزرگ و تاريخي است که هر 10 سال يکبار در استان ها برگزار مي شود.

پيريايي با بيان اينکه همه مسئولان به شعائر ديني و اسلامي تعظيم مي کنند، افزود: شهداي هشت سال دفاع مقدس از مصاديق روشن شعائر اسلامي هستند.

وي اظهار داشت: در ديدار با مقام معظم رهبري، ايشان با شکوه و عظمت خاصي از شهداي همدان نام بردند که اين افتخاري براي استان همدان است.

پيريايي به طرح هدفمند کردن يارانه ها نيز اشاره کرد و گفت: در هدفمند کردن يارانه ها تنظيم بازار از اهميت زيادي برخوردار است.

وي با اشاره به اينکه ستادهاي فرعي هدفمند کردن يارانه ها در همه شهرستان ها ايجاد شده است و با همکاري دستگاه هاي اجرايي اين طرح به طور مطلوب اجرايي مي شود، اضافه کرد: اجراي طرح هدفمند کردن يارانه ها ملاک ارزيابي مديران است.

استاندارهمدان در بخش ديگري از سخنان خود به تاکيد وزير ارشاد بر تحول و توزيع عادلانه امور فرهنگي در استان ها اشاره کرد و گفت: نگاه دولت در عرصه فرهنگ بسيار جدي است و کار فرهنگي و خبري بايد با مباني اعتقادي همراه شود.

وي در مورد تغيير مديران نيز گفت: تغيير مديران و انتصاب افراد شايسته باعث انسجام کارها مي شود.

در اين نشست محسن بهاروند به عنوان رئيس جديد خبرگزاري جمهوري اسلامي در همدان به مديران دستگاههاي اجرايي استان معرفي شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس