با این حال، اطلاعات موجود نشان می دهد با وجود اینکه بغداد یکی از گزینه های میزبانی مذاکرات بوده ولی در این زمینه توافقی حاصل نشده است.
ایران تاکنون این موضوع را تایید نکرده است اما برخی منابع می گویند پیشنهاد برگزاری مذاکرات در بغداد متعلق به ایران بوده است.
دکتر علی اکبر ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی در امور بین امللی روز سه شنبه گفته بود که برگزاری مذاکرات در عراق وزن و جایگاه سیاسی این کشور را اتقا خواهد داد.
نخستین بار ولی رضا نصر مشاور سابق کنگره امریکا در صفحه توئیتر خود این خبر را منتشر کرده بود که بغداد یکی از گزینه های میزبانی مذاکرات ایران و 1+5 است.
اما ظاهرا گروه 1+5 علاقه ای برگزاری مذاکرات در عراق ندارد چرا که احساس می کند دیدگاه های سیاسی بغداد به تهران نزدیک است.
علاوه براین، خبر برگزاری مذاکرات ایران و 1+5 در استانبول هم که هیلاری کلینتون دو روز قبل آن را در ریاض مطرح کرد، بلافاصله تکذیب شد.
سخنگوی کاترین اشتون در بیانیه ای ضمن رد اظهارات وزیر خارجه امریکا تاکید کرد که هنوز توافقی در این زمینه صورت نگرفته است.
روزنامه زمان چاپ ترکیه هم به نقل از منابع خود نوشت کشورهای اروپایی علاقه ای به برگزار شدن مذاکرات در استانبول ندارند و ترجیح می دهند گفت وگوها با ایران در یک کشور اروپایی برگزار شود.
دیپلمات ها در تهران عقیده دارند برگزاری مذاکرات در استانبول دچار دو مشکل است:
1- ترکیه در دور قبلی مذاکرات نشان داد بی طرف نیست و عملا از مواضع 1+5 حمایت کرد.
2- مواضع ترکیه درباره سوریه سفر مقام های بلند پایه ایرانی به ترکیه را دشوار کرده است.
بنابراین حدس زده می شود هم ایران و هم 1+5 مایلند گفت وگو در یک منطقه بی طرف برگزار شود.
درهمین حال سرگی ریابکوف، معاون وزیر خارجه و نماینده روسیه در مذاکرات با ایران روز سه شنبه گفته است که در باره زمان و مکان مذاکرات توافقی حاصل نشده است.
دیپلمات ها می گویند نهایی شدن این موضوع مستلزم گفت وگوهای بیشتر میان اشمیت و باقری (معاونان اشتون و جلیلی) است.
در عین حال، خبرها حاکی از این است که زمان مذاکرات تقریبا نهایی شده و این مذاکرات در روزهای جمعه و شنبه 25 و 26 فروردین 1390 (13 و 14 آوریل 2012) برگزار می شود.