کد خبر 108606
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۵

«سازمان اطلاعاتي آمريكا» (CIA)، سند محرمانه اي را براي «حمايت از جنبش سبز در ايران» طراحي كرده است كه عنوان «محرمانه و غيرقابل انتشار» دارد.

به گزارش مشرق به نقل از کیهان، بعد از شكست سنگين اپوزيسيون خارج نشين در كنفرانسهاي هامبورگ و اولاف پالمه سوئد و تلاش دولتهاي معاندي چون هلند، سوئد، آلمان، انگليس و فرانسه براي رونق دادن به كسب و كار ضدانقلابها، اين بار آمريكا يك تنه وارد صحنه شده است تا شايد بتواند روحي تازه به كالبد بي جان جريان فتنه و ضدانقلابها بدمد و آنها را از خلسه و انزواي سياسي بيرون بياورد.
«سازمان اطلاعاتي آمريكا» (CIA) از طريق «شوراي دموكراسي آمريكا» (Democracy Council )، سند محرمانه اي را براي «حمايت از جنبش سبز در ايران» طراحي كرده است كه عنوان «محرمانه و غيرقابل انتشار» دارد، اين شورا در سند مذكور، مشكلات زيرساختي و عدم يكپارچگي را از دلايل ناكامي در براندازي نظام ايران مي داند و پروژه «شبكه ارتباطي تاش (TCN)» را به عنوان يك طرح عملياتي جامع براي مقابله با نظام جمهوري اسلامي ايران معرفي مي كند. مجري اصلي اين طرح «شوراي دموكراسي» بوده و رئيس پروژه نيز «اوين كربي» نام دارد.

شبكه ارتباطي تاش(TCN) چيست؟
شبكه ارتباطي تاش (TCN) - كه توسط انجمن دموكراسي آمريكا و با همكاري نمايندگان برجسته ضدانقلابهاي خارج نشين توسعه مي يابد- با ايجاد نخستين كانال ارتباطي قوي و چند سطحي (پخش برنامه از طريق اينترنت، وب، موبايل و ماهواره) براي ارتباطات و محتواي (سانسور نشده) محلي، به برآورده شدن اين خواسته سيا در ايران كمك خواهد كرد.
شبكه ارتباطي تاش در فيس بوك، توييتر، ان پي آر (NPR)، سي اس پن (C-Span) و همچنين رسانه هاي فارسي زبان تحت پوشش واحد و با تمركز بر مسائل سياسي و اجتماعي عموم مردم ايران در داخل كشور، منطقه و خارج وجود خواهد داشت. به گفته موسسين اين شبكه، شبكه ارتباطي تاش عاملي متحدساز خواهد بود كه به لحاظ تجاري نيز بادوام است و اين شبكه ارتباطي، محتوا توليد نخواهد كرد بلكه صرفا براي جامعه مدني ايران، سرويس هاي فني فراهم مي كند.
اين شبكه كه با همكاري اعضاي ضدانقلاب خارج نشين از جمله نمايندگان سردمداران فتنه 88 توسعه يافته است، به عنوان يك پلتفرم ارتباطي چند سطحي عمل خواهد كرد كه اعضاي اين شبكه مي توانند مطالب را به طرق زير ارسال كنند:
وب سايت تعاملي؛ ابزارهاي پيشرفته آنلاين (مانند شبكه سازي اجتماعي)؛ موبايل و پلتفرم پخش برنامه هاي تلويزيوني به زبان فارسي.
شبكه ارتباطي تاش تحت تملك صندوق غيرانتفاعي شبكه ارتباطي تاش خواهد بود كه در يك كشور اروپايي مانند دانمارك به ثبت رسيده است. ماموريت اين صندوق در دسترس قرار دادن يك پلتفرم ارتباطي فارسي زبان مستقل است كه براي برنامه نويسي با كيفيت براي كاربران قابل استفاده است. اين شبكه به عنوان يك پلتفرم توزيعي مستقل، بدون انجام كارهاي توليدي و پخش مسائل عمدتا بومي، عمل خواهد كرد.
خود شبكه ارتباطي تاش هيچ گونه مطلبي را توليد يا تامين مالي نخواهد كرد. مطالب به طور گسترده از طريق برنامه هاي بومي و منطقه اي توليد شده توسط كاربران مستقل، توليد خواهد شد. اين مطالب با كسب حقوق ايرانيان براي اكتساب برنامه هاي سرگرم كننده تلويزيوني يا آنلاين تكميل خواهند شد. TCN يك پلتفرم باز چندسطحي و داراي مالكيت مستقل است كه براي برنامه هاي تجددگرايانه و يا تند و بدون هيچ گونه سانسوري داير خواهد شد.
برنامه شبكه ارتباطي تاش حاوي برنامه و مطالب خارجي دوبله شده يا ترجمه شده به فارسي است. همه محتويات و مضامين اصلي توسط كاربران و براي خود آن ها توليد مي شود و براي شبكه ارتباطي تاش هزينه اي ندارد.
شبكه ارتباطي تاش با مشاركت سازمان هاي جامعه مدني منطقه اي و محلي، برنامه فراگير عمومي استراتژيكي را طراحي و گسترش خواهد داد كه از فناوري جديد و تكنيك هاي ويروسي بهره مي برد.
هر توليدكننده شبكه طرفداران خود را طبق برنامه ريزي امنيتي و تلويزيوني خود مديريت مي كند.

حاميان شبكه ارتباطي تاش
سازمان اطلاعاتي آمريكا (سيا) از طريق شوراي دموكراسي آمريكا يكي از حاميان و پشتيبانان اين شبكه ارتباطي است؛ فعالان حامي اين شبكه و علاقه مند به توليد برنامه هاي آن در ديگر كشورها و گروه هاي اپوزيسيوني عبارتند از (اين فعالان تنها به گروه هاي زير محدود نمي شوند):
نمايندگان جنبش سبز، مجريان كنوني برنامه هاي صداي آمريكا(VOA-PNN)، فعالان دانشجو حامي فتنه، محسن سازگارا، مدير فيس بوك ميرحسين موسوي و زهرا رهنورد، حزب دموكراتيك كردستان ايران، زيرزمين.اس اي (Zirzamin.se) - بزرگ ترين مركز فعاليت زيرزميني موسيقي عليه جمهوري اسلامي ايران- عبدالكريم سروش، اكبر گنجي، ساناز اسدي، رويان ايران (طرفداران حقوق زنان)، نازنين افشين جم، طرفداران حقوق زنان، و طرفداران حقوق بشر در ايران (HRA)، شيده رضايي، يكي از موسسان ايران رويان و احمد باطبي و تعدادي از سازمان هاي جامعه مدني و ديگر گروه ها، از قبيل اعضاي برجسته جنبش سبز قبلاًً به توليد برنامه و مطالب براي پخش در پلتفرم هاي مختلف شبكه ارتباطي تالش (TCN)، اظهار علاقه و تعهد كرده اند.

متن سند حمايت شوراي دموكراسي آمريكا از اين شبكه
از شوراي به اصطلاح دموكراسي ايالات متحده يك سند محرمانه به دست آمده است كه در قسمت هايي از اين سند چنين آمده است؛
«از جمله درس هاي گرفته شده از شورش هاي داخلي در مصر و تونس، ارزش و تأثير دسترسي بي دردسر به فناوري اطلاعات و ارتباطات است (ISCT)، از جمله، شبكه سازي اجتماعي و اطلاعاتي مستقل، از طريق وسايل مختلفي چون تلفن همراه، اينترنت، ايستگاه هاي راديويي، اينترنتي و ماهواره اي.
در حال حاضر فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) موجود در داخل و خارج ايران تا حد زيادي به صورت پلتفرم ثابت باقي مانده است، (به عبارتي، فناوري اي كه موجب نزديكي اطلاعات و تعاون و تعامل مي شود، وجود ندارد). به طور كلي، نسل جوان كه از اصلاحات حمايت كرده و فعالانه از داخل، با رژيم مقابله مي كند نمي تواند به تكنولوژي جديد دست يابد و يا اپوزيسيون ايران در خارج از كشور را- كه كمتر به حق و معقولند- به همكاري با خود وادار سازد.
اكثر اين زمينه هاي انتقال اطلاعات يا مورد حمايت مالي حكومت ها و ايالت ها هستند. مانند بي بي سي و VOA؛ يا وب سايت ها و كانال هاي اپوزيسيون تبعيدي ايران در خارج از لس آنجلس كه با يك دستور جلسه سياسي و تساهل قانوني براي ديدگاه هاي جايگزين جمهوري اسلامي در ايران فعاليت مي كنند كه اكثراًً در به روزرساني خود در زمينه هاي گوناگوني چون زبان، گرايش ها، ذهنيت و نگرش، فرهنگ و شرايط اجتماعي- سياسي امروز شكست خورده اند. سرشت حاميان متعصب و پر و پا قرص نسل هاي قديمي اپوزيسيون ايران آن ها را در دسترسي به جمعيت و گروه هاي جوان محدود كرده است.
گروه هاي اپوزيسيون قديمي خارج از ايران به برحقي، صلاحيت و قابليت فني و تكنيكي و توانايي نسل هاي جديد سازمان هاي جامعه مدني در ايران- براي همكاري با آنان- توجه نمي كنند. علاوه بر اين، هيچ يك از پلتفرم هاي ارتباطي موجود نمي تواند به درستي از شبكه سازي و بافت ديجيتالي كه از تركيب وسايل ارتباطي مطمئن از قبيل ماهواره، وب، اينترنت و موبايل بدست مي آيد، استفاده كند.
انجمن دموكراسي، در پاسخ به درخواست سازمان ها و مبارزان سرشناس جنبش سبز و ديگر بخش هاي نوظهور جامعه مدني به پرورش و توسعه جمعي «جايگاه مجازي» پرداخت. اين حركت براي افكار اصلاح طلبانه ايرانيان جهت برقراري ارتباط، اطلاع رساني، تحت شعاع قرار گرفتن، شبكه شدن، سازماندهي و تبليغ كردن به وسيله يكديگر و تحت تاثير قرار دادن جامعه وسيع ايرانيان مانند بقيه دنيا صورت گرفته است. در حال حاضر ميزان قابل توجهي، محتوا و شبكه هاي اجتماعي ديجيتال به وسيله سازمان هاي مرتبط با جريان (جنبش سبز) و سازمان هاي مستقل جامعه مدني (CSOs) در ايران ساخته شده است. با اين وجود استفاده و توزيع اين محتوا به 4 دليل محدود است:
1- فناوري قابل استفاده سازمان هاي جامعه مدني در ايران
2- توزيع نامنعطف و نامتقارن منطقه اي زمينه هاي اينترنت محور و ماهواره محور (در ايران)
3- عدم منابع يا مهارت هاي لازم براي دور زدن سانسورها و نظام هاي امنيتي
4- عدم تقسيم كردن و در اختيار هم گذاشتن تمارين، تجربه ها و منابع (در ايران)
TCN (شبكه ارتباطات تاش) راه حل هايي براي اين 4 مشكل ارائه مي دهد، به علاوه سازمان هاي مستقل جامعه مدني (CSOs) و فعالان سياسي نيز ارتباطات و اعمال خود را در اين شبكه TCN ادغام مي كنند، تا امور خود را با سرعت بيشتر تسهيل كرده و اهرم اثرگذاري در ايران و كشورهاي فارسي زبان جهان باشند.»

برنامه هاي بلند مدت اين شبكه
ايالات متحده كه يكي از حاميان اصلي اين شبكه ارتباطي به حساب مي آيد برنامه ها و محتوياتي را براي موفقيت و نفوذ اين شبكه در ايران تدارك ديده است كه در ادامه به قسمت هايي از اين برنامه بلند مدت اشاره مي شود:

چگونگي عبور از فيلترينگ جمهوري اسلامي ايران
شرح كاملي از روش هاي مورد استفاده در عبور كردن از فيلترهاي اينترنتي در ايران. اين برنامه كه در فرمت هاي متعددي چون صوتي، تصويري و نوشتاري در دسترس خواهد بود، به كاربران ايراني آموزش مي دهد كه چگونه در اينترنت جست وجو كرده و از سطوح امنيتي و فيلتر شده در ايران عبور كنند.

چگونگي دستيابي به اطلاعات و اخبار مهم
اين برنامه به كاربران ايراني آموزش مي دهد كه چگونه از طريق آخرين ابزارهاي رسانه اجتماعي به اطلاعات و خبرهاي وخيم دست يافته و آن را در كشور پخش نمايند و چگونه شبكه اي از فعالان متعدد را در منطقه به وجود آورند و چگونه گام هاي لازم براي گمنام بودن را طي كنند. اين برنامه آموزشي، در فرمت هاي گوناگون از طريق پلتفرم هاي متعدد در دسترس است.

سياه نمايي جامعه مدني
برنامه مجله هفتگي نمونه هايي از چالش هاي موجود بين مردم از قبيل مواد مخدر، فحشا، جنايت، اقتصاد و غيره را به تصوير مي كشد. اين برنامه در فرمت هاي مختلفي چون مجله هاي آنلاين، نرم افزارهاي موبايل، صوتي و تصاويري ويديويي هفتگي موجود است.

فعاليت در يوتيوب
هر هفته كليپ هاي ويرايش شده يوتيوب حاوي مضامين و محتويات تفرقه انگيز در جامعه ايران به نمايش گذاشته مي شود. اين كليپ ها در شبكه يوتيوب مربوط به شبكه ارتباطي تاش و نرم افزار موبايل آن موجود است. اين فيلم ها براي كاربران ايراني با پهناي باند كم به صورت ويژه اي فشرده شده و در اختيارشان قرار مي گيرد.

احياي فتنه سبز در ايران
هر هفته ميزگردي با حضور رهبران و طرفداران برجسته جنبش سبز پخش مي شود و اطلاعات و فعاليت هاي مهم جنبش سبز را ارائه مي دهد. اين برنامه در فرمت هاي گوناگون و براي پلتفرم هاي مختلف در نظر گرفته شده است.

ايجاد تفرقه در بين اقشار جامعه
سازمان هاي مختلف اقليتي و گروه هاي نژادي برنامه هايي را كه شامل وضع نامساعدشان در ايران مي باشد، را تهيه مي كنند. اين برنامه ها به مشكلات گروه هاي اقليت اختصاص دارد. اين قسمت از برنامه شبكه ارتباطي تاش به صورت واحد و سازمان يافته به اظهارات، خواسته ها، مشكلات و نگراني هاي اقليت ها مي پردازد.

احياي اسم رمز فتنه 88
در بسياري از شهرهاي جهان از قبيل نيويورك، واشنگتن دي سي، بوستون، هامبورگ و پاريس، چندين سازمان غيرمتحد كه از جنبش سبز حمايت مي كنند، تحت عنوان «رأي من كجاست؟» فعاليت مي كنند. اين سازمان ها در حمايت از فتنه 88 فعاليت هاي ويژه اي دارند. هر از گاهي تمامي اين گروه ها در سراسر جهان در حمايت از ضدانقلابهاي خارجي و داخلي گرد هم مي آيند. اين برنامه، هر روز توسط يكي از اين گروه ها تهيه مي شود.

بحراني كردن وضعيت حقوق بشر در ايران
HRA يكي از فعال ترين سازمان ها در زمينه بحراني نشان دادن حقوق بشر در ايران است، كه به ارائه اسناد و گزارشاتي در خصوص نقض حقوق بشر در ايران مي پردازد. بسياري از مخالفان معروف نظام جمهوري اسلامي از اعضاي اين سازمان هستند. نمايندگان HRA اسنادشان را مرتب در نشست هاي بين المللي ارائه مي دهند. تمامي اين مدارك براي دانلود كردن موجود خواهد بود و در قسمت خاصي از برنامه موبايل شبكه ارتباطي تاش نيز قرار خواهد داشت.شبكه ارتباطات تاش به دنبال جذب برنامه هاي فارسي زبان و دوبله شده خارجي به خصوص برنامه هاي معروف عربي و سرگرمي هاي ساخت آمريكا است، برنامه هايي چون فيلم ها، ميزگردها، رمان ها، كتاب هاي اجتماعي- سياسي و مقالات. اين برنامه ها با موضوعات احياي فتنه در ايران و تهييج كننده در سطحي وسيع در دسترس خواهد بود؛ موضوعاتي كه شامل اين برنامه هاست عبارتند از: مشكلات اجتماعي، حقوق زنان، محيط زيست، خشونت، زندانيان سياسي و...

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس