حجت‌الاسلام قمی

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: هر دلسوزی این استقبال پرشور نمایندگان مجلس برای عضویت در کمسیون فرهنگی را ببینید یاد مظلومیت فرهنگ می‌افتد.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه 25 خردادماه 99) در جریان ارائه گزارش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پارلمان اظهار داشت: درباره مظلومیت فرهنگ باید بگویم در شهریورماه سال 86 جلسه هیأت دولت بعد از گزارش آقای احمدی‌نژاد، رهبری فرمودند فرهنگ حقیقتا مظلوم است.

بیشتر بخوانید:

وی افزود: رهبری شواهد و ادله‌ای آوردند که یکی از آنها این بود که در گزارش رئیس‌جمهور مجال گزارش دادن درباره فرهنگ نشد و در این رابطه باید بگویم هر دلسوزی این استقبال پرشور نمایندگان مجلس برای عضویت در کمسیون فرهنگی را ببینید یاد مظلومیت فرهنگ می‌افتد.

* شورای عالی فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی تشکیل نمی‌شود

وی گفت: شورای عالی فرهنگ کشور چهار ماه است که تشکیل نشده، شورای عالی فضای مجازی نیز تشکیل نمی‌شود. برای سند مهندسی فرهنگ کشوربه دستور مقام معظم رهبری بیش از 40 جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی را به خود اختصاص می‌دهد و بعد از چند سال کش و قوس تصویب می‌شود و پنج شش سال سند شورا که باید در سبد اولویت‌ها می‌بود عملا روی زمین ماند و هیچ اتفاقی نیفتاد.

وی در هیمن رابطه خاطرشان کرد: کل بودجه فرهنگی کشور زیر نیم درصد مجموعه بودجه کشور است، یعنی بودجه ساخت بیش از 300 کیلومتر بزرگراه.

* تشتت دستگاه‌های فرهنگی

وی ادامه داد: از مظلومیت فرهنگ یک قدم جلوتر همین اندک بودجه دستگاه‌های فرهنگی است که با شلختگی و تشتت دستگاه‌های فرهنگی، روشن نبودن شرح وظایف بارهای بزرگ روی زمین مانده مواجه هستیم.

وی با بیان این که تنها مساجد بین 11 تا 21 دستگاه متولی دارند گفت: سال 90 رهبری فرمودند ما 10 میلیون نفر حافظ قرآن می‌خواهیم یک دهه گذشته و چندین دستگاه مختلف بودجه قرآنی می‌گیرند اما چند درصد از این 10 میلیون نفر محقق شده است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره حوزه فضای بیان کرد: در این حوزه مجازی می‌بینیم که تصمیم نظام بستن یک شبکه مجازی است اما باید ببینم آیا حالا بهتر شده است  که همه فیلتر شکن دارند؟ البته در همه جای دنیا رفتار سلبی در کنار رفتار ایجابی لازم است در پیوست حکم دوره اول شورای عالی فضای مجازی آقا هر گونه بالا بردن سرعت و پهنای باند اینترنت را منوط به شبکه ملی اطلاعات کردند و محتوا را مقدم بر توسعه زیر ساخت خدمات کردند اما این اتفاق نمی‌افتد و فرزندان من و شما در فضای مجازی چه می‌بینند؟

قمی با بیان این که 5 آهنگ آخر یک خواننده 198 میلیون بار دیده شده تصریح کرد: متاسفانه فضای مجازی رها شده است در کمتر از یک سال گذشته پهنای باند دو و نیم برابر شده است.

وی در همین رابطه اضافه کرد: 60 تا 70 درصد این فضا در اختیار اینستاگرام است. جایی که شاعری با 200 فالور وقتی از حاج قاسم سلیمانی می‌گویند صفحه‌اش بسته می‌شود ما ادعای حکمرانی در فضای مجازی را داریم اما آنها هر کاری می‌خواهند می‌کنند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بر همین اساس اضافه کرد: 30 درصد جرایم یارانه‌ای، 25 درصد محتوای خلاف عفت و درآمدهای کثیف از قمار و تبلیغات ناهنجار در همین فضا اتفاق می‌افتد. عشق مثلثی، مربعی، خیانت و خشونت و جرایم انسانی در این فضا عرضه می‌شود و جوانان از آن استفاده می‌کنند که مسئولیتش با تک تک شما و من است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان این که سلامت و تربیت فرزندان برای هر خانواده اهمیت دارد گفت: ما باید بدانیم گره‌های بزرگ در عالم اقتصاد و امنیت نیز هم با فرهنگ حل می‌شود این مکتب امام است. امام ظرفیت و قدرت فرهنگ را به ما نشان داد. حتی حمایت از کالا و سرمایه  و کار ایرانی جنبه فرهنگی دارد.

قمی با بیان این که بودجه سازمان تبلیغات یک ششم وزارت ارشاد و سه درصد صدا و سیما است گفت: در همان غیزانیه 985 چاه نفت وجود دارد که اگر یک هزارم آن خرج مردم می‌شد بسیاری از مشکلات ایجاد نمی‌شد.

وی با اشاره به حضور روحانیون سازمان تبلیغات اسلامی در اجتماعات مختلف مردمی از جمله در سکونتگاه‌های غیر مجاز یادآور شد: طلبه‌ای با ماهی 950 هزار تومان از طرف ما به این مناطق می‌رود و در اختیار مردم است 8 سال است که دریافتی‌اش همین است و منبع درآمد دیگری هم ندارد. در موردی نیروی انتظامی به من نامه زده و از حضور یک روحانی در یک منطقه تشکر کرده و گفته است در یک و سال نیمی که  این آقا آمده است بزه و آسیب اجتماعی کم شده و حتی نیازی به باقیمانده کیوسک نیروی انتظامی نیست. ما می‌بینیم یک عنصر فرهنگی خدوم با کمترین پشتیبانی مسئله امنیتی را حل می‌کند پس باید روی ظرفیت فرهنگ حساب کنیم.

قمی با اشاره به وجود 80 هزارمسجد و 25 هزار کانون یادآور شد: 9 هزار هیات مذهبی ثبت شده داریم که از حداقل خدمات حاکمیت محرومند و در حد  ان‌جی‌او ها حمایت نمی‌شوند و شناسه ندارند. بسیاری از معضلات اقتصادی ما ریشه وتبعات و راه حل فرهنگی دارند. مشکل امید، روحیه و اعتماد به نفس را می‌شود با فرهنگ  حل کرد که در اقتصاد کشور هم تاثیر دارد ما چند هزار روحانی مستقر در مناطق مختلف داریم که سعی کردیم گره‌های هر منطقه را متناسب با زیست بوم آن جا حل کنیم.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • IR ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
    0 0
    واقعا گل گفتی ولی آنچه البته به جایی نرسد فریاد است.....
  • IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
    2 0
    هیچ وقت یادم نمیره این آقا جزو اولین کسایی بود که سپاه رو بشدت سر قضیه هوا پیما محکوم کرد در مسجد دانشگاه شریف بعدا معلوم شد سپاه بی تقصیر بوده
  • IR ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
    0 0
    اشتباه کرد. ایشون فقط تو فکر دختر پسرا بود و اصلا امنیت محلات یادش رفت. کیوسک پلیس سر کوچه مارو برداشتن الان به جای چند تا مامور وظیفه شناس و با ادب چند تا لات چش چرون همونجا پاتق میکنن. کار فرهنگی هم بلد نیستید متاسفانه.فقط ارباب شعارید
  • IR ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
    32 2
    مشکل اینه که هر مساله ای تعداد زیادی متولی داره که در پایان ، هیچکدومشون هم پاسخگو نیستند. کل ساختارها در ایران این مدلیه .عجیب نیست ؟ نکنه که برای پاسخگو نبودن اینطوری طراحی شده باشند.
    • IR ۱۸:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
      0 0
      کی گفته؟ برق متولی اش فقط اداره برق هست، اب فقط اداره آب ساخت و ساز فقط شهرداری
  • مجاهد IR ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
    5 1
    مشرق چرا نظر من رو منتشر نمیکنی چرا نمیذاری بقیه بدونن این آقا جزو اولین کسایی بود که سپاه پاسداران رو سر قضیه هواپیما به ناحق و با پیشداوری بیجا بشدت محکوم کرد
  • IR ۱۵:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
    10 1
    مشکل رفتار پلیسی نیست و با جمع کردن کیوسک چیزی حل نشد و بدتر شد. مشکل نداشتن الگوی مناسب اسلامی و ایرانیه و بی عرضگی اقایون.اول تکلیف وظایف ادارات تحت امر رو حل کنید بعد برا مردم نسخه بپیچید. در ضمن مردم خودشون همیشه از مسعولین در هر ضمینه ای جلوتر بودن.
  • شهروند ارومیه IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
    5 9
    سلام لازم است وزارت خانه تبلیغات اسلامی با ادغام اوقاف- حج وزیارت-سازمان ارتباطات اسلامی- کانونهای فرهنگی مساجد- بنیاد شهید-موسسات قرآنی و موسسات فعال در عرصه دین و اهلبیت از ارشاد جدا شده و در قالب یک وزارت منسجم دینی فعال و ایجاد شود و این اولین حرکت مجلس یازدهم می تواند باشد
  • ارادتمند شما IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
    1 0
    موازی کاری و تعدد مراجع مربوط در یک مساله ، کارآمدی اون مراجع رو به شدت کم می کنه . و از اون بدتر ، باعث میشه شما نتونید یقه کسی رو بگیرید و در نتیجه هیچکس پاسخگو نیست ولی همه منتقد هستند.مثلا امروز آیا شما می تونید بگید چه کسی باید آلودگی هوا یا تلفات بالای جاده ای رو در ایران کاهش بده ؟ آیا مشخص هست چه کسی باید قاچاق از مبادی رسمی گمرکات رو از بین ببره ؟ چه کسی متولی ازدواج جوانان هست؟ چه کسی مسئول فقر زدایی اقشار محروم هست ؟؟؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس