وی افزود: احتمالاً شیخالاسلام با این انتصاب نظر خاصی داشته و موارد زیادی را در این رابطه مدنظر گرفته است چراکه سازمان تأمین اجتماعی مشکلات متعددی دارد که باید برطرف شود.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: عدم پرداخت بدهیها به مراکز درمانی، نباید منجر به قطع سرویسدهی به بیمهشدگان شود البته در عین حال وصول مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت هم امر مهمی است که باید محقق شود.
"اگر انتصاب مرتضوی به ریاست سازمان تأمین اجتماعی به رفع این مشکلات کمک نکند، به سازمان خدشه وارد خواهد شد ولی اگر مرتضوی بتواند با حمایت دولت، این مشکلات را حل کند، گام بلندی برداشته است؛ همان طور که در بزرگداشت روز پرستار، معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد، با انتصاب مرتضوی حمایتهای دولت از سازمان تأمین اجتماعی گسترش بیشتری خواهد داشت."
مقدسی اضافه کرد: ما نسبت به امور اجرایی و انتصابها ورود نمیکنیم بلکه نمایندگان فقط در امر نظارت ورود دارند؛ توجه به این نکته هم مهم است که باید نیروهای تخصصی در اولویت قرار گیرند چراکه واگذاری امور تخصصی به نیروهای تخصصی و درون سازمانی امری ضروری است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: دولت که مرتضوی را به این سمت مهم منصوب کرده است، قطعاً یک سری فیلترها را هم برای انتصاب وی گذرانده و اگر ایرادی در این انتصاب بود، قطعاً قوه قضائیه و وزارت اطلاعات آن را اعلام میکردند.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: کمیسیون هیچ عدم رعایت ضوابطی در انتصاب مرتضوی به ریاست سازمان تامین اجتماعی ندیده است البته در این انتصاب اگر داشتن شرایط تخصصی هم رعایت میشد، بهتر بود ولی قطعاً دولت این نقیصه را جبران خواهد کرد.
مقدسی در پایان با بیان اینکه انتصاب مرتضوی و استیضاح وزیر کار جایگاه قانونی دارد، تأکید کرد: دولت و وزیر کار از جایگاه قانونی مرتضوی را به عنوان ریاست جدید سازمان تأمین اجتماعی منصوب کردهاند ولی مجلس هم این حق قانونی را دارد که استیضاح یا سؤال از وزرا را پیگیری کند از این رو نمیتوان گفت که در شرایط فعلی انتصاب مرتضوی یا استیضاح وزیر کار به صلاح هست یا نه.