دبیر

رئیس فدراسیون کشتی گفت که یک کشتی‌گیر با یک پیروزی نمی‌تواند به تیم ملی برسد.

به گزارش مشرق، علیرضا دبیر در مورد چرخه انتخابی تیم ملی کشتی گفت: مربیان تیم ملی ما در این موضوع خیلی مسلط نشده‌اند و اگر دوستان، احکامی را که برای سرمربیان و مدیر تیم ملی دادم بخوانند، دقیقاً کاری را که خواستم در آن نوشتم.

بیشتر بخوانید:

حیدری: با انتخابی، آه پشت سر کشتی‌گیر نمی‌ماند

وی ادامه داد: روز اولی که در انستیتو حکم زدم، کارهایی از آنها خواستم که انجام دهند و از انستیتو خواستم چرخه انتخابی تیم ملی را مشخص کند. از دو ماه قبل از انتخابات در مورد چرخه تیم ملی کار کردیم. از سوریان، کاوه، بنا و محمدی خواستیم که نظر دهند و با تمام احترامی که برای آنها قائلم، از آنها نخواستم کشتی‌گیر انتخاب کنند. کشتی‌گیر باید خودش انتخاب شود، نه آنقدر سخت باشد که دائم نیاز به تبصره باشد. از سرمربیان خواستیم نظرشان را ارائه دهند.

وی با بیان اینکه گفته بود قبلاً بیش از یک میلیون کشتی‌گیر داشتیم که این رقم الان به کمتر از 45 هزار نفر رسیده است، اظهار داشت: ما امتیازبندی کردیم و گفتیم کسی که مدال دارد، در چه مرحله‌ای می‌تواند وارد شود، برای این اسمش چرخه است. من هم قانون را دور می‌زدم، نه اینکه انتخابی نگیرم؛ مثلاً می‌گفتم در جام تختی کشتی می‌گیرم و بگویید همه حریفانم بیایند اما در انتخابی خرداد نمی‌گرفتم. کشتی‌گیر با یک بار بردن نمی‌تواند ملی‌پوش شود و باید 5، 4 ماه در اوج باشد.

« اعتقاد دارم وقتی ساختار را درست کنید، کار خودش بالا می‌آید.»، دبیر ضمن بیان این جمله خاطرنشان کرد: اول به خاطر خدا و بعد به خاطر کشتی، مسابقات انتخابی می‌گذاریم تا حقی از کسی تضییع نشود. حتماً کار ما ایراد دارد و در سال اول ایرادهایش حتماً مشخص می‌شود. خواستیم در انتخابی نوجوانان و جوانان آن را امتحان کنیم که آن رقابت‌ها هم لغو شد.
وی در مورد انتقاداتی که در خصوص بی‌توجهی به رده سنی پایه شده، تصریح کرد: اگر من یا سوریان یا رسول خادم موفق شدیم، برای این بود که در نوجوانان باختیم، وزن کم نکردیم و مزدش را در بزرگسالان گرفتیم. کسی که گوشش شکسته می‌داند که من چه می‌گویم. نباید در رده نوجوانان به کشتی‌گیر فشار آورد. موفق‌ترین کشتی‌گیری که در رده نوجوانان مدال گرفت و در بزرگسالان هم نتیجه گرفت، علیرضا رضایی بود که او هم وزن کم نمی‌کرد. در نوجوانان قهرمان جهان شد و در بزرگسالان هم برنز گرفت.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد انتخابی تیم ملی تاکید کرد: امسال برای المپیک، کار انتخابی از ماه‌های آبان یا آذر شروع می‌شود. اینگونه نیست که کشتی‌گیری حسن یزدانی را ببرد و به المپیک برود. این یک چرخه است و حتماً همه باید مسابقه بین‌المللی بدهند. همه رقابت‌ها از جمله طلای جام تختی یا مسابقات آسیایی امتیاز دارد. امسال کشتی‌گیر بی‌مدال، بامدال و با سهمیه داشتیم که هرکدام وضعیتی دارند. من به کار جمعی اعتقاد دارم.

دبیر در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری تسنیم در مورد اینکه آیا پس از صدور مجوز از سوی ستاد مقابله با کرونا، اردوی تیم ملی آغاز می‌شود یا خیر، گفت: من اصلاً به اردوی درازمدت اعتقاد ندارم. من سوریان را مثال می‌زنم. ما 30،40 کشتی‌گیر را به اردو می‌آوریم، در حالی که وقتی آنها در باشگاه‌های خود تمرین کنند، بچه‌ها به خاطر آنها می‌آمدند. یک قهرمان کلی کشتی‌گیر را جذب می‌کند. فقط غذا خوردن تیم ملی فرنگی بزرگسالان روزی 13 میلیون تومان هزینه دارد. حالا این رقم را در مورد تیم‌های دیگر هم محاسبه کنید و در کنار آن، هزینه‌های آب و برق و ... هم وجود دارد. بودجه ما از وزارت ورزش 12 میلیارد تومان و از کمیته المپیک 2 میلیارد تومان است. من با اردوی دراز مدت مخالفم. اردوی طولانی مدت برای تیم ملی سم است و پر از استرس.

وی ادامه داد: البته در مورد برگزاری اردوی تیم ملی باید دید کادر فنی چه می‌خواهد. در مورد انتخاب سرمربی رده‌های مختلف هم فقط روی یک مربی فرنگی پایه نظر دادم و در مورد بقیه نظر ندادم. 20،30 اسم در بخش‌های آزاد و فرنگی مطرح شد اما من فقط در مورد یک مربی نظر دادم. من با یک مربی مخالف بودم اما مدیر تیم‌های ملی نظرش روی او بود و من پذیرفتم. هر کسی هم انتخاب شود، من از او کار می‌خواهم. وقتی المپیک 15 ماه دیگر برگزار می‌شود، چرا اردو بگذاریم و چرا این چند نفر به اردو بیایند؟ آن هم وقتی هنوز چرخه آغاز نشده است.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد انتخابات هیئت‌رئیسه اتحادیه جهانی تصریح کرد: قرار بود انتخابات در صربستان باشد که هنوز مشخص نیست در کدام مسابقه باشد. هیئت‌رئیسه انتخابی است و ١٣ نفر در آن حضور دارند. سوریان نماینده ما در اتحادیه جهانی است و ما پولی هم خرج نکردیم، یعنس نداریم که خرج کنیم. ما توانی داریم و براساس ارتباط با روسای فدراسیون‌های کشورهای اطراف هم تلاش می‌کنیم. ظرفیتی در فدراسیون داریم و خود حمید سوریان هم ظرفیتی دارد. برخی کمیسیون‌های اتحادیه جهانی چون هیئت‌رئیسه، رسانه و فنی اهمیت دارد و سایر آنها خیلی اهمیتی ندارند. دو سه جای اصلی وجود دارد که روی آن تمرکز می‌کنیم.
دبیر در مورد رده‌های سنی خاطرنشان کرد: ما امسال به نونهالان اسیا کشتی‌گیر نفرستادیم. مامیاشویلی و تورلیخانوف هم تماس گرفتند. درحالی که من باید به نونهالان، چطور کشتی گرفتن را یاد بدهم، نه اینکه او وزن کم کند. ما در چرخه انتخابی امتیاز منفی گذاشتیم که اگر کشتی‌گیر نونهال و نوجوان وزن کم کند، برای هیئت کشتی استانش امتیاز منفی گذاشتیم. گفتم نونهالان هر فصل در خانه کشتی اردو بزنند، خودم مربی بیاورم و هزینه‌اش را بدهم.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس