کد خبر 1061898
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۰
کرونا نمایه

بر اساس یافته‌های مؤسسه مطبوعاتی رویترز دانشگاه آکسفورد، در حالی که سیاسیون، سلبریتی‌ها و چهره‌های مشهور 20 درصد از اخبار و اطلاعات نادرست شبکه را منتشر می‌کنند.

به گزارش مشرق، «محمد رستم پور» فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت:

بر اساس دو پژوهش دانشگاهی در دو مؤسسه معتبر علمی انگلیس، سلبریتی‌ها و چهره‌های سیاسی با اکانت‌ها و صفحاتی که میلیون‌ها فالوئر دارند، عامل اصلی انتشار اخبار فیک و اطلاعات نادرست در مورد ویروس کرونا هستند. بر اساس یافته‌های مؤسسه مطبوعاتی رویترز دانشگاه آکسفورد، در حالی که سیاسیون، سلبریتی‌ها و چهره‌های مشهور 20 درصد از اخبار و اطلاعات نادرست شبکه را منتشر می‌کنند، پست‌های آنها 69 درصد از کل نرخ درگیری کاربران را به خود اختصاص می‌دهد.

این نگرانی وجود دارد که انتشار اطلاعات نادرست اثرات مخربی روی سلامت و بهداشت عمومی داشته باشد. براساس گفته‌های دکتر «دنیل آلینگتون»، یکی از محققان ارشد دانشگاه کینگز لندن، ارتباط معناداری میان کسانی که اطلاعات نادرست را باور می‌کنند و افرادی که از دستورالعمل‌های بهداشتی دولت سرپیچی می‌کنند، وجود دارد. پژوهش او نشان می‌دهد کسانی که ارتباط شیوع کرونا و فناوری 5G را باور کرده‌اند؛ کمتر در خانه می‌مانند، به صورت معمول کمتر دست‌های خود را می‌شویند و کمتر «فاصله‌گذاری اجتماعی» را رعایت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۶
    0 0
    در حقیقت منشا این بی سواد ها در ایران، به یک وزیر پَپِه و یک وزیر نقاش بر می گردد. که هر دو یا به عبارت دقیق هر سه، از طریق رئیس برجام حمایت می شوند.
  • IR ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۶
    1 17
    بیشترین دروغها توسط رسانه های حکومتی منتشر میشوند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس