کد خبر 1054670
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۲:۱۵
مایکروفر

در گزارش زیر با روش درست تمیز کردن قهوه ساز یا اسپرسو ساز، مایکروفر و آون توستر آشنا خواهیم شد.

به گزارش مشرق، این روزها در اغلب آشپزخانه‌ها لوازم برقی کوچکی مثل مایکروفر، قهوه ساز، مخلوط کن و ... وجود دارد که می‌توانند به صرفه جویی در وقت و انرژی ما کمک کنند. این لوازم گرچه دائماً مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما کمتر تمیز می‌شوند، به همین دلیل به راحتی می‌توانند به محلی برای رشد میکروب‌ها تبدیل شوند.

در ادامه با روش درست تمیز کردن قهوه ساز یا اسپرسو ساز، مایکروفر و آون توستر آشنا خواهیم شد.

قهوه ساز یا اسپرسو ساز

فرقی نمی‌کند از چه وسیله‌ی برقی‌ای برای درست کردن انواع قهوه استفاده می‌کنید، دستگاه شما باید مرتباً تمیز شود تا هم قهوه‌ی خوش طعمی برای شما آماده کند و هم از رشد باکتری‌ها در آن جلوگیری شود. گرما و رطوبت جزء جدایی ناپذیر دستگاه‌های قهوه ساز هستند، مسأله‌ای که محیط مناسبی برای رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها به وجود می‌آورد.

برای داشتن یک قهوه‌ی خوش طعم و سالم همه‌ی قسمت‌های دستگاه باید بعد از هر بار استفاده جدا شوند و تا پودر و روغن قهوه از آن‌ها پاک شود. تکه‌های قهوه جوش را می‌توانید هم با دست یعنی با استفاده از آب گرم و مایع ظرفشویی بشویید و هم با ماشین ظرفشویی. مخزن آب و سینی چکه گیر دستگاه را خالی کنید و با یک دستمال تمیز و مرطوب بیرون دستگاه و صفحه‌ی حرارتی آن را پاک کنید. درپوش مخزن آب باید در فاصله‌ی هر بار استفاده باز بماند تا این قست به طور کامل خشک شود.

یک مسأله‌ی دیگر، انباشت مواد معدنی آب شیر در داخل دستگاه است. اما تمیز کردن آن‌ها هم کار سختی نیست. کافی است مخزن آب را از ترکیب برابری از سرکه سفید مقطر و آب مقطر پر کنید. اجازه دهید این ترکیب دست کم ۳۰ دقیقه (یک ساعت بهتر است) درون دستگاه باقی بماند. سپس دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید یک بار با همین ترکیب کار کند.

بعد از آن هم اجازه دهید دستگاه دو بار با آب مقطر خالی کار کند. حالا دستگاه تان آماده است قهوه‌ی خوش طعمی برای شما تهیه کند.

مایکروفر

راحت‌ترین راه برای تمیز کردن داخل مایکروفر این است که اجازه دهید خودش این کار را انجام دهید. یک ظرف که مناسب استفاده در مایکروفر است را با دست کم یک فنجان آب پر کنید. مایکروفر را روشن کنید و وقتی آب شروع به جوشیدن کرد دستگاه را خاموش کنید. دست کم ۱۵ دقیقه از باز کردن در مایکروفر خودداری کنید. بخار آب تکه‌های غذا را از سطح داخلی مایکروفر جدا خواهد کرد، به این ترتیب بدون آنکه نیازی به ساییدن باشد می‌توانید آن را به راحتی تمیز کنید.

ترکیب برابری از سرکه سفید مقطر و آب گرم دست کنید. یک دستمال نرم و تمیز را به این ترکیب آغشته کنید و آن را به تمام سطح داخلی مایکروفر بکشید. سینی گردان مایکروفر را با دست یا با ماشین ظرفشویی بشویید. دستگیره و کلیدهای دستگاه را با یک دستمال ضدعفونی کننده تمیز کنید تا باکتری‌ها از بین بروند.

آون توستر

تکه‌های غذا و چربی‌های انباشته شده می‌توانند باعث آتش سوزی در توستر شوند، بنابراین باید دستگاه خود را مرتب تمیز کنید.

بعد از هر بار استفاده، آون توستر را از برق جدا کنید، درهای دستگاه را باز کنید و سینی یا توری آن را از جایش خارج کنید و با آب داغ و مایع ظرفشویی بشویید. قبل از قرار دادن آن‌ها در دستگاه اجازه دهید خوب خشک شوند. اگر توستر معمولی دارید، بعد از جدا کردن دستگاه از برق، آن را روی سینک تکان دهید تا خرده‌های غذا از آن خارج شود.

دست کم هفته‌ای یک بار، بعد از جدا کردن توستر از پریز برق، با یک دستمال نرم آغشته به آب داغ و مایع ظرفشویی، داخل و خارج دستگاه را پاک کنید. مراقب المنت‌های حرارتی دستگاه باشید. از یک مسواک تمیز و نرم برای دسترسی به شکاف‌های دستگاه استفاده کنید. یک دستمال را با آب ساده خیس کنید و به توستر بکشید. قبل از استفاده از دستگاه، دست کم ۱۰ دقیقه صبر کنید تا توستر خوب خشک شود.

منبع: روزیاتو

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ES ۰۲:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۵
    0 0
    قهوه؟؟؟ اسپرسو؟؟؟غرب گراها! نو کیسه ها! تهاجم فرهنگیا!. گه ده سال پیش کسی اسم قهوه رو نیاورد چه ها که نمیشد
    • IR ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۵
      1 0
      مشرق !! این دیوونه ها رو از کجا گیر میاری ، دور خودت جمع میکنی ؟!
  • IR ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۵
    1 0
    سه تا دستگاه بي مصرف

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس