در حالي دوپينگ يك رشته ورزشي اعلام نشده كه مسئولان بيم آن دارند مدال آسيايي كسب شده از سوي اين تيم پس داده شود.

به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، نمونه گيري دوپينگ يكي از تيم هاي ملي اعزامي به رقابت هاي آسيايي مثبت اعلام شد؛ اما اتفاقاتي روي داد تا اين موضوع اعلام نشود. ورزشكاران اعزامي و كسب كننده مدال اگرچه بعد از بازي ها محروم شدند؛ اما خبر دوپينگ و محروميت آنها رسانه اي نشد.
براساس اخبار دريافتي، اين تيم كه توانسته بود روي سكو برود و به مدال آسيايي برسد، اعلام دوپينگش به معناي عودت اين عنوان بود. چون اين موفقيت با تقلب كسب شده بود، باطل بوده و مي بايستي گردن آويز دريافتي به مقامات برگزاري برگردانده شود.
اين موضوع باعث شد تا نتايج دوپينگ اعلام نشود تا مدال ها در ايران بماند؛ اما ورزشكاران مورد نظر محروم شدند. در اين بين، اگرچه اين ملي پوشان محروم هستند؛ اما دليل آن از سوي فدراسيون و وزارت ورزش مسكوت مانده است. آنها دليل اين محروميت را ماجرايي عنوان كرده اند كه امكان اطلاع رساني درباره آن وجود ندارد.
اين تيم كه مدال آسيايي را كسب كرد، در اين رقابت ها از ماده متانولون استفاده كرده بود. نكته قابل توجه اين است كه مربي بدنساز اين تيم، توصيه به استفاده از آن را كرده و ملي پوشان بي خبر از همه چيز بودند. حتي يكي از دوپينگي ها عنوان داشته كه رئيس فدراسيون در جمعي اظهار داشته كه هر چه مي خواهيد، بكنيد؛ اما مدال كسب كنيد.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس