به گزارش مشرق به نقل از فارس ، برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ایران بازتاب وسیعی در رسانه های خارجی از جمله در پاکستان داشت.
رسانه های پاکستانی اعم از مطبوعات، پایگاه های اینترنتی و شبکه های تلویزیونی این کشور از روزهای پیش از برگزاری این انتخابات در ایران اقدام به انتشار خبر و تحلیل در مورد این رویداد کردند.
برخی رسانه های پاکستانی این رویداد را از دریچه دید منابع خبری غرب نگریسته و لذا تعبیر و و روایت غربی نسبت به این موضوع در تحلیل ها و گزارشات آنها مشهود بود.
با این وجود هیچیک از رسانه های پاکستانی حضور پرشور مردم در پای صندوق های رأی را انکار نکرده اند.
در همین رابطه روزنامه "تریبون" پاکستان در شماره امروز خود به نقل از "بی. بی. سی. آنلاین" مینویسد: ایرانیان روز گذشته برای تعیین 290 کرسی پارلمان این کشور پای صندوقهای رأی رفتند.
به نوشته این روزنامه، در این انتخابات که 3 سال بعد از انتخابات ریاست جمهوری برگزار میشود، 48 میلیون رأی دهنده در 47 هزار حوزه اخذ رآی حاضر میشوند.
روزنامه تریبون به تحریم این انتخابات از سوی اپوزیسیون نیز اشاره کرده است.
روزنامه اردو زبان "اوصاف" پاکستان نیز نوشت: انتخابات پارلمانی در ایران در حالی برگزار میشود که این کشور تحت فشار شدید آمریکا و کشورهای غربی قرارگرفته و به خاطر برنامه هستهای خود مورد تحریم نیز قرار گرفته است.
به نوشته این روزنامه، در انتخابات مجلس ایران بیش از 3400 کاندیدا برای 290 کرسی با هم به رقابت پرداخته و حدود 48 میلیون نفر در این کشور واجد شرایط رأی دادن هستند.
روزنامه اوصاف به تحریم انتخابات از سوی اصلاحطلبان اشاره کرده و تصریح میکند که ممکن است تعداد کمتری از مردم این بار پای صندوقهای رأی حاضر شوند.
به گفته این منبع، در سال 1388 و در پی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران، احزاب اپوزیسیون بهشدت به این انتخابات اعتراض کرده و برندگان را به تقلب متهم کرده بودند.
این روزنامه به سخنان رهبر و رئیس جمهور ایران نیز اشاره کرده و مینویسد: آیت ا... خامنهای و محمود احمدی نژاد از ملت ایران خواستند هر چه بیشتر در انتخابات شرکت کنند تا به اثبات برسد که مقامات ایرانی هیچ اختلافی با یکدیگر نداشته و دشمن نمی تواند با آنان مقابله کند.
روزنامه "باد شمال" نیز با اشاره به برپایی نهمین انتخابات پارلمانی در ایران، حضور گسترده مردم در این انتخابات را سیلی محکمی به گوش دشمن میداند.
این روزنامه حضور پر شور مردم در این انتخابات را قابل تحسین دانسته و مینویسد: با وجود آنکه تحریمهای بینالمللی اقتصاد ایران را هدف گرفته است اما مردم این کشور به پای صندوقها رفتند.
به نوشته این روزنامه، پس از انتخابات سال 1388 و اتهام های مطرح شده درباره تقلب، این نخستین انتخابات در ایران است و آزمونی برای میزان محبوبیت محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران محسوب میشود.
روزنامه شمال همچنین به سخنان حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران درباره اهمیت این انتخابات پرداخته و مینویسد: رهبر ایران تصریح کرد که این انتخابات یک سیلی به صورت دشمن است و همه مردم برای نشان دادن استحکام و ضعیف کردن دشمن در انتخابات شرکت کنند.
این روزنامه ادامه میدهد: به همین خاطر بود که اولین رأی توسط رهبر ایران به صندوق انداخته شد.
روزنامه اردو زبان "جنگ" نیز در شماره دیروز خود با اشاره به حضور بیش از 3 هزار و 500 کاندیدا در انتخابات پارلمانی ایران مینویسد: از آنجا که احزاب اصلاح طلب این انتخابات را تحریم کردهاند انتظار میرود مردم حضور کمرنگتری در این دوره داشته باشند.
این روزنامه همچنین به حضور 350 نماینده از رسانههای مختلف جهان برای پوشش خبری این رویداد مهم اشاره کرده است.
در همین حال، روزنامه انگلیسی زبان "داون" پاکستان نیز در خبری با عنوان "مشارکت گسترده مردم در انتخابات" به حضور گسترده مردم در انتخابات اشاره کرده و به نقل از رسانههای ایرانی، این رویداد را سیلی محکمی به گوش کشورهای غربی میداند.
این روزنامه مینویسد: به خاطر مشارکت گسترده مردم، مقامات مدت رأیگیری را چندین بار تمدید کردند و حوزههای اخذ رأی تا ساعت 11 شب مشغول کار بودند.