کد خبر 103389
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۹

سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي به شاگردانش براي كسب چهار سهميه المپيك اعتماد كامل دارد.

به گزارش مشرق، محمد بنا بهترين مربي كشتي فرنگي دنيا در سال 2011 در گفت‌وگو با ايسنا، اطمينان كاملش را به كسب چهار سهميه باقي مانده المپيك ابراز كرد.
* عملكرد كشتي‌گيران را در مسابقات آسيايي چطور ديديد؟
تيم ايران در مسابقات آسيايي با نفرات دوم و سوم شركت كرد. با اين حال نتايج بسيار خوبي به دست‌ آورديم. از همه بچه‌ها راضي بودم. تنها نتيجه ضعيف، مربوط به محسن حاجي‌پور بود كه البته تا قبل از رقابت‌ها شرايط خوبي داشت. اين طبيعت كشتي است و زماني با همه آمادگي ممكن است كشتي‌گير نتيجه نگيرد. حاجي‌پور با وجود اين كه نتيجه خوبي نگرفت اما نبايد او را تمام شده بدانيم. بايد بيشتر تلاش كند. او سال قبل در جهاني و آسيايي خوب بود. اما امسال در گومي روز او نبود.
 
* تيم ملي پس از آسيايي با نفرات ديگري در رقابت‌هاي جام يادگار امام (ره) شركت كرد. عملكرد ملي پوشان در آن رقابت‌ها را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
خوشبختانه بعد از مدت‌ها كشتي‌هاي خوبي را از ملي‌پوشان در جام يادگار امام(ره) ديدم، كشتي‌هايي كه مدت‌ها شاهد نبودم، به خصوص سعيد عبدولي بسيار جذاب و فني كشتي گرفت، همچنين محمد فقيري و اميد نوروزي رقابت‌هاي جذابي داشتند.
 
* پس از رقابت‌هاي جام يادگار امام (ره) بلافاصله اردوي تيم ملي با تمامي نفرات براي گزينشي المپيك تشكيل شد، الان وضعيت ملي پوشان چطور است؟
پس از رقابت‌هاي آسيايي و جام يادگار امام (ره) به جز محسن حاجي‌پور هيچ كدام از بچه‌ها استراحت نداشتند. از روز سه شنبه هفته گذشته اردوي آماده سازي براي حضور در مسابقات گزينشي المپيك در قزاقستان شروع شد. اين اردو تا روز هفت فروردين كه تيم به قزاقستان اعزام مي‌شود بدون استراحت ادامه خواهد داشت و حتي سفره هفت سين سال 91 را در خانه كشتي برپا خواهيم كرد.
 
* آيا مي‌توانيم در گزينشي اول در قزاقستان هر چهار سهميه باقي مانده را كسب كنيم؟
با اطمينان كامل مي‌گويم كه در قزاقستان اگر اتفاق خاصي از نظر مصدوميت پيش نيايد هر چهار سهميه را مي‌گيريم.
 
* تيم ملي كشتي فرنگي در المپيك لندن در چه جايگاهي قرار مي‌گيرد؟
قطعا به المپيك نمي‌روم كه دست خالي برگردم. در اين مدتي كه در اردوي تيم ملي بوده‌ايم هدفمان موفقيت در المپيك است. شب و روز زحمت كشيده‌ام و مدت‌ها دور از خانواده بوديم. بنابراين با اطميناني كه از بچه‌ها دارم قطعا مي‌توانيم جايگاه كشتي فرنگي را در المپيك ارتقا دهيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس