به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، 'یوسف ندرخانی' معلم 35ساله گیلانی متولد شهر رشت، بنا به اعلام مسوولان دادگستری این استان به اتهام ارتكاب به جرایم اخلاقی و امنیتی در سال 88 بازداشت شده و پرونده وی بعد از طی مراحل مختلف دادرسی منجر به صدور حكم گردیده است.
این متهم همچون سایر هم ردیفان خود در دستگاه قضایی ایران و بر اساس حقی كه قانون جمهوری اسلامی برای وی قائل شده دارای وكیل است و از طریق وی نسبت به حكم صادره اعتراض كرده كه با بررسی همین اعتراض، حكم صادره در مرجع بالاتر ( دیوانعالی كشور) نقض و باردیگر در دست بررسی دقیق تر قرار گرفته است.
صرفنظر از اینكه پرونده این فرد در چه مرحله ای است و چه سرانجامی خواهد داشت، این روزها شاهد تحرك عجیبی از طرف برخی افراد و گروه ها هستیم كه با سوء استفاده از شرایط موجود در منطقه با اهدافی خاص پیگیر موضوع هستند.
طی دو هفته گذشته، دبیر كل حزب دمكرات مسیحی های آلمان و همچنین مسئول امور حقوق بشر دولت این كشور طی بیانیه های جداگانه ای با دخالت در یك موضوع داخلی، با طرح موضوع به زعم خودشان، 'اعدام قریب الوقوع ندرخانی '، و با ادعای نقض قوانین بین المللی حقوقی و همچنین حقوق بشر در ایران، خواستار توقف اعدام و آزاد شدن سریع این مجرم شده اند.
در همین رابطه وزیر امورخارجه آلمان نیز با انتشار مطلبی در نشریه هفتگی سایت، در اقدامی شتابزده و بدون بررسی دقیق در مورد صحت و سقم موضوع، نسبت به این ادعای مطرح شده در كشورش طی روزهای اخیر واكنش نشان داده و خواستار آزادی این زندانی در ایران شده است.
' هرمان گروهه' دبیركل حزب دمكرات مسیحی های آلمان كه اهداف خاص خود را از دامن زدن به این موضوع دنبال می كند، همچنین روز پنجشنبه یك تجمع اعتراضی در مقابل سفارت ایران در برلین ترتیب داد كه البته بعد از یك هفته تلاش تبلیغاتی، بیشتر از 20 نفر به آن پاسخ مثبت ندادند و در واقع خبرنگارانی كه برای پوشش این به اصطلاح تجمع اعتراضی دعوت شده بودند از خود تجمع كنندگان بیشتر بودند.
سفیر جمهوری اسلامی دربرلین ،با ابراز تعجب از افزایش بی دلیل واكنش ها در آلمان نسبت به این موضوع داخلی،گفت: هیچ دلیل خاصی برای این جوسازی ها وجود ندارد و معلوم نیست كه بر اساس چه اخبار و اطلاعاتی این بیانیه ها و اظهارات مطرح و منتشر می شود.
علیرضا شیخ عطار افزود: با توجه به اینكه هرگونه تحول در پرونده های مهم قضایی توسط سخنگوی قوه قضائیه اطلاع رسانی می شود ، اظهار داشت : حتما اهدافی پشت این اقدامات و طرح ادعاهای مربوط به موضوعات حقوق بشری از سوی برخی افراد و گروه ها نهفته است كه باید مدنظر قرار گیرد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران با تاكید براینكه تاكنون برای تغییر دین در ایران برای هیچكس حكمی صادر نشده است ، افزود: هرحكمی كه برای این مجرم زندانی در ایران صادر شود از طریق مرجع رسمی آن كه قوه قضائیه است، اعلام خواهد شد.
درحالی بازی نخ نمای برخی افراد و گروه ها با همكاری بلندگوهای غرب و رژیم صهیونیستی برای اعمال فشار بر ایران این روزها افزایش یافته است كه ملت هوشیار و انقلابی بار دیگر با حضور باشكوه خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دشمنان نظام اسلامی ثابت كرد كه درمورد این كشور و مردمش اشتباه می كنند.
شاید هم به این دلیل این روزها با دستاویز قرار گرفتن یك پرونده قضایی ،ادعای نقض حقوق بشر و قوانین بین المللی دوباره درمیان مدعیان حقوق بشر بر سر زبانها افتاده كه با ابتكار مسوولان و دیپلماسی فعال كشور،بحث از سرگیری مذاكرات هسته ای مطرح است و طرف های مذاكره با ایران نیز با علم به اینكه تحریم وفشارهای مختلف سودی برای آنها نداشته و چاره ای جز گفت و گو با ایران هسته ای ندارند، خود را برای از سرگیری 'مذاكرات با دست پر آماده' می كنند.
این نكته را هم نباید از نظر دور داشت كه در مقطعی خاص پرونده قضایی دیگری بصورتی تعجب انگیز در صدر اخبار رسانه های خارجی قرار گرفت ،موج محكومیت های رنگارنگ حقوق بشری به راه افتاد و بعد از مدتی كه نادرست بودن ادعای مطرح شده به اثبات رسید، همه چیز به یكباره به ورطه فراموشی سپرده شد.
ناظران آگاه سیاسی در آلمان نیز معتقدند ،فعالیت های عجیب دبیركل حزب دمكرات مسیحی های آلمان در دامن زدن به پرونده جدید هم جنبه تبلیغاتی داشته و با اهدافی خاص دنبال میشود.
این افراد با اشاره به حضور نزدیك به 27 میلیون كاتولیك درجنوب آلمان، می گویند این گروه بزرگ طرفدار حزب دمكرات مسیحی، نقش مهمی در تركیب رای دهندگان سنتی به حزب حاكم آلمان ایفا می كنند كه این روزها از سیاست های لیبرالیستی و اجتماعی دولت مركل در اداره كشور سرخورده شده اند.
این سرخوردگی موجب شده تا سران این حزب از جمله ' هرمان گروهه' با دستاویز قرار دادن موضوعات مذهبی و دینی ازجمله طرح ادعای مربوط به نقش دین و مذهب درصدور حكم اعدام برای یك مجرم زندانی در ایران، احساسات مذهبی این قشر بزرگ از جامعه آلمان را تحت تاثیر قرار داده و اینگونه نشان دهد كه حافظ منافع مسیحیان درنقاط مختلف دنیا از جمله خاورمیانه است و از این راه، پتانسیل عظیم كاتولیك های جنوب آلمان را برای انتخابات آتی، حفظ كند.
در شرایطی كه ایران تحت فشارهای ناشی از جوسازی آمریكا و همفكرانش درمورد برنامه صلح آمیز هسته ای قرار دارد، این افراد و گروه ها با انگیزه های حزبی و گروهی، با سوء استفاده از شرایط موجود و طرح ادعاهایی از این دست در زمینه حقوق بشر و قوانین بین المللی بدنبال دستیابی به اهداف تبلیغاتی خود و حزبشان هستند.
این درحالی است كه این گروه ها و به اصطلاح فعالان حقوق بشر، چشم خود را به مواردمتعدد نقض حقوق بشر بسته اند و با برخوردهایی كاملا متناقض فقط ادعاهای واهی درمورد ایران مطرح می كنند.
در این زمینه باید به این نكته اشاره كرد كه به عنوان نمونه در كشور دوست آلمان،عربستان ، حتی به همراه داشتن كتاب انجیل و یا نشان دادن نماد مسیحیت ( صلیب) می تواند حكم اعدام بدنبال داشته باشد چه رسد به اینكه پیروان این آیین بخواهند فعالیتی در این كشور داشته باشند.
اما در ایرانی كه پیروان همه ادیان الهی در پرداختن به امور مذهبی خود كاملا آزاد هستند و اقلیت های مذهبی در مجلس ایران نماینده دارند،هر از چندگاهی ادعای نقض حقوق بشر و فقدان آزادی ادیان مطرح میشود كه سوال برانگیز و عجیب است.
موضوع رسیدگی به پرونده یك مجرم در دستگاه قضایی ایران و تصمیم گیری درباره وی این روزها دوباره بصورت عجیب و بی سابقه ای در دستور كار برخی افراد و گروه های به اصطلاح مدافع حقوق بشر در آلمان قرار گرفته است و رسانه های این كشور نیز جنجال سازی درمورد آن را در دستور كار دارند.