به گزارش مشرق به نقل از ايسنا ، منوچهر متکي شب گذشته در همايش اصولگرايان استان زنجان، با تاکيد بر اينکه "ملت ايران در انتخابات همواره ثابت کرده است که حضور حداکثري و آگاهانهاي دارد"، افزود: حماسه حضور مردم در صحنههاي مختلف و بويژه انتخابات، به شناسنامه ملت ايران تبديل شده است.
وي با بيان اينکه "دشمنان براي کمرنگ کردن حضور مردم در صحنه انتخابات از هيچ تلاشي فروگذار نميكنند"، يادآور شد: مردم ايران از مردمي که به حساب نميآمدند و تحقير ميشدند و در عرصههاي مختلف نقشآفرين نبودند، به ملتي حاضر در صحنه و سرنوشتساز تبديل شده است. در گذشته حتي حکمرانان ايران نيز هيچ دخالتي در اداره کشور نداشتند و مجري دستورات سلطه جهاني بودند.
وزير پيشين امور خارجه با تاكيد بر اينکه "امام خميني(ره) به مردم باور داشت و حضور مردم را تزئيني و نمايشي نميخواست"، تصريح كرد: در هيچ انقلابي سراغ نداريم که تنها پس از 49 روز پس از پيروزي انقلاب، از نوع حکومت از مردم سوال شود. 33 سال پيش در ايران اتفاقي افتاد که جامعهشناسان غربي هنوز مشغول بررسي آن هستند و در حاليکه هنوز مطالعات آنها در محدوده جغرافيايي ايران تمام نشده، موجي عظيمي از اسلامخواهي در منطقه به راه افتاده است.
وي با اشاره به ويژگيهاي شخصيتي امام(ره)، گفت: انقلاب اسلامي ايران، انقلابي است که بنيانگذار آن در طول 84 سال زندگي خود، هرگز از خودش نگفت و تنها از اعتقادش، مردمش، مکتبش و دينش دفاع کرد. غرب بعد از رنسانس ميخواست دينمداري را منهدم کند اما ناگهان با مردي مواجه شدند که در دوردستها نويد دينمداري ميداد.
متکي اضافه کرد: دانشمندان غربي بارها گفتهاند که ما از امام ايرانيها ناراحت نيستيم، بلكه ما از آن اقدامي که امام ايرانيها کرد ناراحت و نگرانيم، زيرا وي حرکتي را که صدها سال غرب بر روي آن کار کرد، دچار مشکل ساخت و دين را به جامعه بازگرداند. به اعتقاد دانشمندان غربي، امام(ره) خط بطلان بر همه نظامهايي کشيد که آنها فکر ميکردند جهانشمول شده است.
وي با بيان اينكه "امام(ره) به نحوي در مورد انقلابهاي مردم منطقه صحبت ميکردند که گويي همين امروز در حال سخنراني هستند"، افزود: امام راحل نگاهي عميق داشت و پس از پيروزي انقلاب متوجه شد که بايد کلام انقلاب را منتشر کند و جوانان ايران امروز وارثان چنين گوهر گرانبهايي هستند. امام(ره) مردم را و مردم هم ايشان را خوب شناخته بودند و هنگامي که امام راحل ميفرمود مردم ايران از مردم عصر رسولالله(ص) بالاترند، اغراق نميکرد، زيرا ظرفيت مردم خود را شناخته بود و همواره پشتيباني و حمايت ملت ايران را مورد تاکيد قرار ميدادند.
دبير اجرايي جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به اينکه "مردم ما در 33 سال گذشته فراز و نشيبهاي بسياري را که بخشي از آنها تحميلي و بخشي ديگر حاصل ندانمکاريهاي مديران و مسئولان بود، گذراندند"، با انتخابات پيشرو اشاره كرد و گفت: در اين دوره، رقباي مرئي و نامرئي بسيار زيادي داريم و اين امر، انتخابات مجلس نهم را چندوجهي کرده است.
وزير سابق امور خارجه ادامه داد: به طور مشخص در انتخابات دوره نهم يک رقيب اصلي داريم که در مقابل کل انتخابات ايران ايستاده است و استراتژي اين رقيب، کاهش مشارکت مردم است. رقيب اصلي اين انتخابات، سلطه جهاني و آمريکاست و اين رقيب بيرون از مرزها بوده و در همه دورههاي گذشته انتخابات نيز همين استراتژي را داشته است.
وي با تأکيد بر اينکه "امروز فشار آمريکا به ايران به اين دليل است که هرچه بررسي ميکند ميبيند که نهضت اسلامي در منطقه را انقلاب اسلامي ايران الهامبخشي کرده است"، افزود: مستکبران ميبينند که 50 درصد چينشهاي آنها در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا به هم ريخته و 50 درصد دوم که نظامهاي جايگزين هستند، موافق با ايدههاي آنها نيستند.
دبير اجرايي جبهه متحد اصولگرايان در پايان اظهار كرد: آمريكا و مستكبران اميدوار بودند بتوانند سوار بر موج شوند و شرايط را به نفع خودشان رقم بزنند اما حالا ميبينند که از صندوقهاي رأي تونس، مصر، ليبي و ... آرايي بيرون ميآيد که فضا را فضاي اسلامي کرده است.