به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، شاید در دنیا یاد هیچ جنگی نباشد که بر ملتی تحمیل شده باشد و مردمش از آن روزهای آتش و خون به نیکی یاد کنند. چون هر جنگی خرابی دارد و کشته و زخمی و ده ها آسیب دیگر. اما هشت سال جنگ تحمیلی برای ایران جز آثار مخرب چیزهایی داشت که در برخی اوضاع وجه خوب بودنش می چربد بر همه آسیب هایش.
کمتر کسی است که شاید این جملات را قبول نداشته باشد چرا که هر کسی آن روزها را به یاد داشته باشد حتما به خاطر دارد که مردم چقدر با هم مهربانتر بودند. از خود گذشتگی و در کنار هم بودن را جنگ برایشان به ارمغان آورده بود. جنگی که مقدس باشد و برای خدا شهادت را در دل دارد و این خود بزرگترین نعمتی است که خداوند می تواند به ملتی ارزانی دارد.
شاید زیاد باشند مخاطبانی که در آن زمان کودکان و نوجوانانی بیش نبودند و امروز این مطلب را می خوانند. تصاویری که در ادامه این مطلب خواهید دید اثرات مثبت همان جنگی است که هشت سال بهترین جوانان را به معرکه کشاند و خون پاکشان را به زمین ریخت.
وقتی کسی از کودکی می خواست نقاشی ای بکشد آن بچه حتما از نکات ارزشی ای که در مسجد و محل آموخته بود بهره می برد. تصاویر قشنگی که در روزهای اعزام بچه ها به همراه مادرانشان نظاره گر می شدند و یا ایستادگی و مردانگی پدرانشان را هنگامی که می خواستند به جبهه بروند.
ای کاش این میراث را برای بچه های امروز نگه می داشتیم تا آنها امروز وقتی می خواهند نقاشی بکشند یاد باربی و پوکی مون و … نمی افتادند و به یاد می آوردند قهرمانان واقعی میهنشان را!
ای کاش ...
تمام تصاویر نقاشی هایی است که در دهه ۶۰ کشیده شده اند
مرضیه علیزاده، ۱۳ ساله
الهه زواشکیانی، ۱۳ ساله
لیلا عطایی، ۱۲ ساله
شکوه افرا، ۱۳ ساله
لیلا عطایی،۱۲ ساله
لیلا عطایی، ۱۲ ساله
لیلا عطایی، ۱۲ ساله
مهدی یوسفی، ۱۲ ساله
سارا کاشی، ۱۲ ساله