یک بچه ای را فرستاده اند جلوی مردم با اسباب بازی هاش
تا سرگرمی ایجاد کند و حواس ها از مسائل اصلی و مهم کشور
به اسباب بازی برود
مواظب باشیم در بازی بازیگران وارد نشویم
فرهنگ شاهی و استبدار رای در درون امثال جهرمی نهادینه شده است درمان آن ندادن مسؤلیت به این قبیل اشخاص است او تصور می کند چون وزیر است فرمان او چو فرمان یزدان است.
نمیدانم این آقای علیزاده اسکل هست یا نه. اما حرفش و سوالش خیلی بجاست. بعلاوه، اسکل کسی است که از سازمان اطلاعات امده ان هم به دولت تدبیر ولی هنوز نمیداند مجوز سازمان هواپیمایی، سازمان متبوعش یعنی واجا، و دیگر ارگان ها را نیاز دارد. شاید هم میداند مردم را خر فرص کرده و اعتقاد دارد خر را هم باید سوار شد. که عینا همین کار را میکند.
اول یک چیزی باید ساخته بشه بعد مجوزشو بگیرند!؟بفرض اگراول مجوزشو نمیدانند حالا ساخته شده بود!؟حالا بوداین پهباد خوبه یا نبودش!؟فردا اگر ماهواره هم بپرونی نجوز نمیدهند وفقط برای حکومت خوهاد بود
به نظرم این موضوع انحرافی بوده و آقای جهرمی مطلب مهمتری را میخواسته اعلام کنه اما گفتن نمیتونی و فعلا موقعش نیست و اونم چون به مردم یه قولکی داده بوده مجبور شده یه همچین موضوعی رو مطرح کنه که در حد مطالعه اولیه بوده .