به گزارش مشرق، در مسیر موفقیت فدراسیونها و ورزشکاران در سال قبل از المپیک، برخی از ارگانها و نهادها نقش مهم و تأثیرگذاری دارند و با اقدامات و تصمیمات خود میتوانند در این مسیر مؤثر واقع شوند. یکی از این نهادها، وزارت ورزش و جوانان است که معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای در زیرمجموعه آن قرار دارد. در این معاونت حمایتها و اقدامات زیادی از فدراسیونها چه بهصورت مادی و چه معنوی انجام میشود تا ورزشکاران بدون دغدغه راهی توکیو شوند.
بیشتر بخوانید:
شانس بالای علینژاد برای جانشینی داورزنی
در کنار معاونت قهرمانی، در کمیته ملی المپیک و در راس آن سرپرست کاروان ایران در توکیو 2020 دو بازوی توانمند ورزش ایران هستند که نقش مهمی برای کسب موفقیت در المپیک پیش رو دارند. هر چقدر هماهنگی و تعامل میان این دو نهاد بیشتر باشد، سودش را ورزش ایران میبرد.
حالا که وزیر ورزش اینقدر برای معرفی مهمترین معاونش تعلل داشته، حداقل انتظار میرود با درس گرفتن از اتفاقات گذشته گزینهای را به عنوان معاون قهرمانی وزارت ورزش معرفی کند که در هماهنگی کامل با کمیته و سرپرست کاروان باشد.
بد نیست مسئولان این نکته را هم مد نظر داشته باشند که پیش از این ورزش از اختلافات وزارت و کمیته کم آسیب ندیده که هنوز در خاطر اذهان اهالی ورزش باقیمانده. از جمله این اتفاقات همان اختلافات مدیران کمیته و وزارت حین برگزاری بازیهای آسیایی گوانگجو 2010 و قبل از المپیک لندن 2012 بود که گاهی آنقدر شدت میگرفت که نه تنها فضای ورزش را تحت تاثیر قرار میداد بلکه موجب میشد حتی مدیران سایر کشورها نیز متوجه اختلافات داخلی ما شوند!