کبد چرب

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: علائمی داخلی و باطنی زیادی وجود دارد که باعث به وجود آمدن بیماری گرمی کبد در افراد مختلف می‌شود.

به گزارش مشرق، داود حاج محمدخانی پژوهشگر و محقق طب سنتی در خصوص بیماری گرمی کبد گفت: بر اساس نظریه حکمای طب سنتی کبد از دو طبیعت گرم وتر ساخته شده است که مهمت‌رین وظیفه آن تنظیم غذا، هدایت و رشد قوه طبیعی است. با توجه به تفاوت مزاج انسان‌ها میزان حرارت و گرمای کبدی هم در آن‌ها گوناگون است.

بیشتر بخوانید:

پاکسازی ریه‌ها با کمترین هزینه

او ادامه داد:‌ عوامل متنوعی مانند: دیابت، خستگی، ضعف در بدن، استفاده زیاد از غذاهای پرچرب و شیرین، با عجله غذاخوردن، مصرف آب و نوشیدنی در کنار غذا یا بلافاصله بعد از آن، مصرف دخانیات مخصوصا قلیان، مواد غذایی با طبع گرم در وعده ناهار، نبود تحرک کافی در افزایش بیماری گرمی کبد موثر است.

این پژوهشگر و محقق طب سنتی با اشاره به علائم ابتلا به بیماری گرمی کبد در بدن اظهار کرد: علائم داخلی و باطنی زیادی مانند: بروز جوش وخارش در بدن مخصوصا در ناحیه صورت، اختلالات تنفسی و خفگی در برخی افراد، زردی رنگ چهره، بالا رفتن آنزیم‌های کبدی در آزمایشگاه‌ها و چربی کبدی در بررسی‌های سونوگرافی باعث بالا رفتن حرارت کبدی می‌شود.

حاج محمدخانی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیماری کبدی مخصوصا گرمی کبد در فصل بهار در سنین میانسالی رخ می‌دهد افراد باید از مصرف غذاهایی مانند سس، فست فود، سوسیس، کالباس، پفک، سیر و پیاز سرخ شده، تخم مرغ سفت پز یا شل پز، شیرینی‌های ویترینی قنادی‌ها، غذاهای فریز شده، استفاده از ادویه جات با هورمون‌های غیراستاندارد و مرغ و ماهی‌های پرورشی پرهیز کنند.

او درباره انجام روش‌های خانگی برای بهبود بیماری گرمی کبد گفت: علاوه بر مراجعه به پزشک مصرف دمنوش‌های خانگی مانند کاسنی به ویژه ریشه کاسنی که به دوست کبد معروف است، شاه‌تره، سکنجبین‌های خنک، زالزالک، خارخاسک، عناب، ترشک، سماق، عرق نسترن، بیدمشک برای افراد با مزاج گرم توصیه می‌شود. نوشیدن دمنوش‌هایی مانند رازیانه، خار مریم و گل قاصدک برای کسانی که طبع سردی دارند در روند بهبود بیماری گرمی کبد موثر است. البته در مزاج‌های ساقی هم ترکیب ۳۵ عدد آلوبخارا، ۳ مثقال گل بنفشه، ۵ مثقال تمبرهندی، ۲ مثقال گل سرخ با آب و نوشیدن آن ۲ بار در روز در درمان زودهنگام این بیماری تأثیر زیادی دارد.

حاج محمدخانی گفت: در صورت بروز آفت و خشکی دهان در اثر ایجاد اختلالات کبدی مصرف گل بنفشه به عنوان دمنوش و مزه مزه کردن رب انار و بیرون ریختن آن بعد از چند دقیقه روشی مفید در بهبود این بیماری کبدی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ذال IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۲
    6 20
    دمای بدن ثابته. کبد گرم چه صیغه ایه؟
    • منتظر ظهور ۲۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۹
      1 0
      من کبدم گرمه. من میفهمم چه صیغه‌ایه لکهای قهویه که روی پوست دست و صورتم سر دراورده و از حرارت کبدم، زیر چشمم سیاهه
  • فلک بین IR ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۴
    6 4
    سلام خیلی خوب بود, سپاسگزارم
  • فریدون اختیاری IR ۱۱:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۵
    1 2
    با سلام برای کسی تب سرد دارد کبد چرب دارد گرمیجات مفید هست یا نه
    • IR ۰۵:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۲
      18 8
      سلام ،بشدت خارش بدنم اذیت میکنه قبلا اینطورنبود حساسیت به ادویه جات وسیردارمآیا ازگرمی کبده؟ربطی به فصلها نداره چهارفصله کف سرم چشمام پاهام دستم کلا میخاره لطفا راهنمایی کنید ممنون
    • علی کریمی زاد IR ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۸
      2 2
      سلام پسرم ۷سالشه از بچگی بدنش جوش های ریز می زد البته جوش نیست مثل اینکه یه وقتایی بدنمون مور مور میشه کلا بدنش اینجوریه علی الخصوص از کمر تا روی باسن تا پشت زانوش رنگ این قسمت پوستش نسبت به جاهای دیگه تیره تره علتش چی میتونه باشه از حرارت کبده ؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس