کد خبر 100894
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۱

عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي گفت: نبايد در جامعه اسلامي و ورزش حرفه‌اي مسئولان خودشان را از مطالب اخلاقي مبرا بدانند.

به گزارش مشرق، دكتر غلامعلي كارگر كه در حاشيه همايش اخلاق در ورزش با ايسنا گفت‌وگو مي‌كرد،‌ اظهار داشت: اخلاق، امري اكتسابي و آموزش پذير است، به طوري كه از خانواده شروع مي‌شود و در مدرسه و دانشگاه ادامه دارد كه مهم‌ترين آن مدرسه است.
وي افزود: بسياري از ورزشكاران حرفه‌اي ما دوره آكادميك مدرسه را نمي‌گذرانند و مستقيما وارد سطح حرفه‌اي ورزش مي‌شوند و به دليل كنار گذاشتن دانش آكادميك به لحاظ آموزش اخلاقي نيز مشكل دارند.
اين كارشناس ورزشي عنوان كرد: درست است كه بيشتر ورزشكاران آموزش اخلاقي نمي‌بينند اما اين از وظايف مديران، مربيان، داوران و مسئولان فدراسيون، كم نمي‌كند. اتفاقا آن‌ها هستند كه داعيه‌دار اين موضوع هستند كه بايد وارد شوند و آستين‌ها را بالا بزنند و چاره‌اي بينديشند.
غلامعلي كارگر در پايان تاكيد كرد: بحث آموزش اخلاقي را به 9 گروه تقسيم كرده‌ايم و اين گروه‌ها از داوران و مربيان شروع مي‌شود و با حاميان مالي و اجتماعي خاتمه مي‌يابد كه همه مسئول آموزش و تربيت اخلاقي قشر جوان كه به صورت الگو نيز مطرح مي‌شوند، هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس