کد خبر 100130
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۹

دو عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی که هر کدام در زمینه رشته تخصصی خود دارای فعالیت‌های ارزنده‌ای هستند و به عنوان نخبگان این عرصه شناخته می‌شوند، با حضور در یک نشست خبری به بیان نظرات‌شان در مورد فضای انتخابات و جهت‌گيري‌هاي كلي كشور به بيان نظرات خود پرداختند.

به گزارش رجانیوز، دکتر محمد سلیمانی وزیر ارتباطات دولت نهم و پدر فناوری ماهواره ایران و دکتر جواد محمدی استاد دانشگاه و مديركل امور بين‌الملل و سرپرست اداره كل ارتباطات و رسانه دبيرخانه شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي كه از پزشکان مطرح در علم ژنتیک است، در حضور خبرنگاران به سؤالات آن‌ها پاسخ دادند.

نگرش "ما می‌توانیم" در تک تک اعضای جبهه پایداری بسیار برجسته است

دکتر سلیمانی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه چرا در لیست جبهه پایداری قرار گرفتید، با بیان اینکه شیوه نگاه به مسائل و جهت‌گیری‌ها مهم است، اظهار داشت: جبهه پایداری به شعار «ما می‌توانیم» اعتقاد دارد و این شعار انگیزه می‌دهد که در حوزه تولید علم و فناوری و صنعت گام‌های بلندی برداشته شود.

این کاندیدای انتخابات مجلس نهم، با يادآوري پیش‌رفت‌های فضایی کشورمان، اين پيش‌رفت‌ها را نتیجه تکیه بر ظرفیت‌های بومی و استفاده از استعدادهای جوانان کشورمان دانست و گفت: استفاده از توان‌مندی‌های داخلی و ظرفیت بومی خودمان موجب شد که در بحث ماهواره کار به جلو برود و ما خودمان این دانش را تولید کنیم.

سلیمانی افزود: این نگرش (ما می‌توانیم) در تک تک اعضای جبهه پایداری بسیار برجسته است. تکیه جبهه پایداری بر قهوه و چای خوردن نیست بلکه بر کار جهادی و تکیه بر استعدادهای خودی است که در ۳۳ سال گذشته به‌ويژه در هشت سال دفاع مقدس و سفرهای استانی، نتیجه‌ي این نوع نگاه را دیدیم.

این عضو جبهه پایداری با انتقاد از تعطیلی ۲۵ روزه مجلس به‌خاطر انتخابات تأکید کرد: با وجود حساسیت‌هاي موجود در عرصه بین‌الملل، تحریم نفت، مسائل منطقه‌ای و بررسی بودجه سال ۹۱، چرا بايد اكنون مجلس تعطیل باشد؛ در حالی‌که ممکن است به موضع‌گیری فوری نیاز باشد اما اگر نگرشی شبیه به نگرش جبهه پایداری بر مجلس حاکم باشد، این اتفاق نمی‌افتد و به جای هشت ساعت، ۱۶ ساعت هم در مجلس کار خواهد شد.

سلیمانی یادآور شد: اگر نگرش جبهه پایداری بر مجلس حاکم شود، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تولید علم و فناوری بر روی زمین نمی‌ماند.

 

اگر نمایندگان جبهه پایداری به مجلس نهم بروند...

وی در ادامه این نشست خبری و در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در چه خانواده‌ای متولد شده و مدارج علمی را چگونه گذرانده‌اید، تصریح کرد: بنده در یک خانواده کشاورز بزرگ شده‌ام و سال ۵۲ در کنکور سراسری به دانشگاه تهران و دانشکده برق و الکترونیک دانشگاه شیراز راه یافتم و سپس از طریق بورسیه توانستم در فرانسه فوق لیسانس و دکترای خودم را دریافت کنم. بنده از سال ۶۱ پس از دفاع از پايان‌نامه‌ام در دانشگاه علم و صنعت مشغول شدم که تاكنون بیش از ۱۵۵ مقاله علمی و بین‌المللی و داخلی و ۱۹ کتاب در زمینه عمدتا مخابرات و ماهواره تالیف کرده‌ام.

۱۶ نفر از خانواده سليماني از جمله دو برادر، پسرعمو، پسردایی و پسرخاله در دوران دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت نائل آمده‌اند.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اگر جبهه پایداری کرسی‌های زیادی از مجلس نهم را کسب کند، ضمانت اجرای مصوبات را چگونه محقق می‌کنند، گفت: اگر جبهه پایداری تعداد قابل توجهی از کاندیدهای خود را به مجلس بفرستد، که اکثریت هم نمی‌خواهد، بساط یک سری مسائل همچون خواسته‌های شخصی نمایندگان، و سؤال‌هايي از وزرا و رئیس جمهور که جنبه شخصی و خودخواهی دارند، در مجلس جمع می‌شود. همچنين هم‌افزایی با هر دولتی که باشد، به شدت افزایش می‌یابد؛ چرا که جبهه پایداری به دنبال انجام تکلیف است.

مجلس نهم باید مانند دولت نهم باشد؛ پر کار و خدمت‌گزار

سلیمانی با بیان اینکه در صورت راه‌یابی اعضاي جبهه پایداری به مجلس، سؤال‌ها از وزرا به سمت حل مشکلی از کشور جهت می‌گيرد، اظهار داشت: در این صورت، در مجلس، مطالبات مردم محور می‌شود، نه شخص و گروه.

وی همچنین تاکید کرد: در صورتی که تعداد قابل توجهی از کرسی‌های مجلس نهم به جبهه پایداری تعلق گیرد، بساط سیاسی‌کاری و بازی‌های سیاسی تا حد زیادی جمع می‌شود. برخی از نمایندگان مجلس فقط مخالف هستند و اگر در روز بگویی که روز است، مخالفت می‌کند! اگر جبهه پایداری در مجلس حضور مؤثر داشته باشد، این‎گونه نمی‌شود و گفتمان امام، رهبری و انقلاب در مجلس دنبال می‌شود.

این کاندیدای مجلس نهم افزود: همچنين، نقش مجلس در بعد نظارت بر دولت نه به عنوان نظارتی که مچ‎گیری باشد و بخواهد دولت را با بهانه‌گیری به زمین بزند، بلكه به نظارت تعاملی تبدیل می‌شود.

سلیمانی با يادآوري كار روزانه ۱۵ الی ۱۶ ساعته در دولت نهم خاطرنشان کرد: اگر در مجلس نهم، جبهه پایداری فراکسیون قدرت‎مندی تشکیل دهد، حتما موجب می‌شود که مجلس حتی در روزهای پنج‎شنبه و جمعه نيز کار جدي بکند و شاهد تعطیلات در زمان‌های حساس نباشیم و کار و خدمت بدون منت در مجلس حاکم شود.

وی با انتقاد از سانسور رسانه‌ای جبهه پایداری ابراز داشت: متاسفانه عده‌ای که خود را مالک کشور می‌دانند، با فعالیت جبهه پایداری به وحشت افتاده‌اند و حتی اجازه انعکاس اخبار ما در رسانه‌ها را نیز نمی‌دهند. فردي كه پنج، شش، يا هفت دوره نماینده مجلس بوده، باز هم با زد و بند می‌خواهد وارد مجلس شود. چرا اجازه نمی‌دهید که اندیشه‌های دیگر نیز در مجلس حضور پیدا کنند.

سلیمانی همچنين تاکید کرد: مجلس نهم باید یک مجلس جدید با حضور افراد جدیدی باشد که براي مطالبات مردمی ارزش قائل باشند و مثل دولت نهم یک الگو شوند.

در ادامه این نشست خبری، دکتر جواد محمدی هم در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا پیشرفت‌های علمی که داشته‌ایم، توسط دانشمندان خودمان کسب شده یا از سایر کشور‌ها گرفته‌ایم، گفت: در دنیا کدام‌یک از کشورهای پیشرفته توانسته‌اند در حوزه‌های علمی متنوع خود به تنهایی رشد کرده باشند؟ اگر دقت کنیم، می‌بینیم که کارگروه در حوزه‌های علمی، کشورهای پیش‌رفته مورد نظر است.

محمدی با بیان اینکه گروه‌های علمی موفق دنیا، گروه‌های بین‌المللی هستند، خاطرنشان کرد: اینکه رویکرد ما در توسعه روابط علمی، استفاده از ظرفیت‌های مختلف دنیا باشد، هنر است که رفاه، آسایش و امنیت را برای مردم به ارمغان می‌آورد. دستور بزرگان دینی ما نیز این است که بروید علم را ولو از سینه کافر بیرون بکشید.

ما می‌خواهیم ایران یک الگوی موفق برای کشورهای اسلامی باشد

وی در ادامه سخنان خود گفت: در کشورهای پیشرفته دنیا مانند امریکا که در رشته‌های مختلف رشد کرده، این گونه است که یک کار علمی میان دانشمندان کشورهای مختلف صورت می‌گیرد، بنابراین اگر ما هم بتوانیم از ظرفیت دنیا در رشد علمی استفاده کنیم، به نفع ما است.

این کاندیدای مجلس نهم با بیان اینکه کشورهای همسایه ما همچون افغانستان و پاکستان و کشورهای بیداری اسلامی نیازمند هستند که پیشرفت‌های ما را ببینند، تصریح کرد که ما باید یک الگوی موفق نظام اسلامی را به این کشور‌ها که به آن نیاز دارند، ارائه کنیم.

محمدی در بخش دیگری از این نشست خبری با انتقاد از عملکرد مجلس در حوزه‌های علمی و فرهنگی خاطر نشان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی تنها جایی است که کار تخصصی در حوزه علمی و فرهنگی مي‌كند، در حالي‌كه مجلس در این حوزه کمتر ورود پیدا می‌کند که جای کار زيادي دارد.

وی همچنین با يادآوري بخش‌هایی از فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "سیاست‌ها و مصوبات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در حکم قانون است که مجلس باید با وضع قوانین زمینه اجرای آن‌ها را فراهم کند"، خاطرنشان کرد: مصوبات مجلس در  حوزه علمي و فرهنگي نسبت به شوراي‌عالي فرهنگي بسيار كمتر بوده و در يك سال گذشته در اجراي نقشه جامع علمي كشور و پس از تصويب نقشه جامع علمي كشور، چرا مجلس چنين مصوبه‌‎اي نداشته است، در حالی که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری مجلس باید زمینه اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را فراهم کند.

این کاندیدای جبهه پایداری ادامه داد: برای توسعه پایدار باید یک چارچوب داشته باشیم که شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نقشه جامع علمی کشور را تصویب کرد و ذیل آن نیز کارهای دیگری انجام شده است.

محمدی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا لیست جبهه پایداری را برای شرکت در انتخابات مجلس نهم انتخاب کرده‌اید، گفت: نگاه جبهه پایداری علاوه بر تأکید بر حفظ اصول، پایداری بر آرمان‌های انقلاب و تعهد افراد و همچنین تخصص‌گرایی از جمله ویژگی‌های این جبهه است.

وی در همین زمینه یادآور شد: شعار دوستان در جبهه پایداری، عقلانیت، معنویت و عدالت حول محور ولایت فقیه است که همه این‌ها برای اعتلای اسلام است که رفاه، آسایش و امنیت را به‌دنبال دارد.

مجلس کارآمد مجلسی است که...

محمدی تصریح کرد: ‌یک مجلس کارآمد مجلسی است که برای مردم معنویت، عقلانیت، عدالت، رفاه و افزایش اشتغال را داشته باشد تا بتوانیم به حیات طیبه‌ای برسيم که در اسلام تعریف شده است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره سوابق کاری و زندگی‌اش اظهار داشت: بنده در دوران انقلاب هشت، نه ساله بودم و در دوران دفاع مقدس توانستم چهار، پنج بار در جبهه‌های حق علیه باطل حاضر باشم.

این کاندیدای انتخابات مجلس نهم ادامه داد: بنده بعد از جنگ در دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شدم که با آقای علیرضا زاکانی هم دوره بودیم.

محمدی همچنین با انتقاد از عملکرد مجلس هشتم که نتوانسته زمینه اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را فراهم کند، گفت: چرا از اینکه برخی مصوبات مجلس اجرایی نمی‌شود، کسی خبر ندارد که این یک خلأ است.

وی با تاکید بر ضرورت احیای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: قوا باید هم‌افزا باشند که این کار نیازمند افراد خلاق و جریان‌ساز است.

این کاندیدای جبهه پایداری با اشاره به نظام پارلمانی ابراز داشت: علت اینکه در برخی کشورهای موفق و پیشرفته، دولت را مجلس تعیین می‌کند این است که مجلس به دولت کمک کند تا دولت بتواند مصوبات را اجرایی کند.

محمدی ادامه داد: ‌اگر مجلس به حاشیه‌ها بپردازد پس از چهار سال زمانی که عملکرد مجلس را مرور می‌کنیم، می‌بینیم که خیلی از مشکلات به حاشیه‌ها برمی‌گردد.

 

جبهه پایداری یعنی تکلیف‌گرایی

وی همچنین با بیان اینکه باید مجلسی کارآمد و یک‌دست داشته باشیم که بتواند به مصوبات عمق دهد و بر اجرای آن‌ها نظارت داشته باشد، گفت: اگر مجلس نمی‌تواند بر اجرای مصوبات نظارت داشته و مصوبات را اجرایی کند، این یک نقص است که باید برطرف شود.

این کاندیدای جبهه پایداری ابراز داشت: اگر نگاه نمایندگان مجلس اصولی و آرمانی باشد و آن‌ها برای رضای خدا کار کنند، مصوبات، مشکلات مردم را حل می‌کند و در این حالت، بسیاری از حاشیه‌ها کم شده و مشکلات مردم رفع می‌شود.

محمدی در قسمت پایانی این نشست خبری نیز با بیان اینکه دوستان ما در جبهه پایداری تکلیف‌گرا هستند و رضای خدا را ملاک قرار داده‌اند، اظهار داشت: بعد از جریان فتنه که مستکبران و عوامل داخلی آن‌ها به دنبال ضربه به نظام بودند، ما باید کارآمدی نظام را به رخ جهانیان بکشانیم که مشارکت مردم در این انتخابات نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس