-
احسان عمرانی: فیلیمو چشم بروی همه دستاوردها بست/ با روحیه انحصارطلبی توسط هیئت مدیره فیلیمو کنار گذاشته شدم
ارتقا ذائقه سریال بینی مخاطب ایرانی و نیز کمرنگ شدن جایگاه شبکههای ماهوارهای در سبد سرگرمی خانواده ایرانی، دستاوردهای بزرگ و ارزشمند بعدی بودند.
-
چند دقیقه با کتاب «خانه امن»؛ / ۱۲۴
حکم حاکمشرع سنندج برای دانشجوی بیحجاب!
حاکم شرع تصمیم داشت دختر آنها را از دانشگاه اخراج کند. پدر و مادر آن دختر به التماس افتادند و تعهد دادند دخترشان دیگر از آن کارها نکند. حاکم شرع گفت او را با ارفاق به دانشگاه برمیگردانیم، ولی...
-
مشرق گزارش میدهد؛
ملاقات مدیران «نماوا» با سفیر ترکیه و کشف حجاب کارکنان/ کارویژه «نماوا» برای پخش آثاری در ستایش امپراتوری عثمانی +تصاویر
ملاقات مدیر نماوا و سفیر ترکیه نشان میدهد چرا این پلتفرم اغلب سریالهای سیاسی کشور ترکیه با محوریت برجسته نشان دادن امپراطوری عثمانی را دوبله و توزیع میکند.
-
در نشست رونمایی کتاب «در سایه خدا» عنوان شد؛
چرا در اشعار دفاع مقدس سهم خداوند کم شده است؟!
آیین رونمایی کتاب «در سایه خدا؛ تجلی توحید در اشعار کنگرههای شعر دفاع مقدس» نوشته معصومه لشگری با حضور نویسنده اثر، عصر به همت اداره کل کتابخانههای عمومی استان تهران برگزار شد.
-
پرونده ویژه «خیمه» درباره مفاتیحالجنان؛
حجره شیخ عباس قمی در طرح گسترش حرم!
از جمله مطالب این پرونده، روایت روزنامهنگار مشهدی از خانهای است که مفاتحالجنان در آن نوشته شده است. این مطلب با تیتر «حجره شیخ عباس قمی در طرح گسترش حرم!» روایت حسین بیات از تحقیقاتش است.
-
کافهکتاب توچال، میزبان نویسندگان و پژوهشگران دفاع مقدس شد؛
«همت» اگر در خیبر شهید نمیشد از فشارها سکته میکرد!
«همت» اگر در عملیات خیبر شهید نمیشد، بعد از آن ممکن بود از سکته مغزی و قلبی از بین ما برود چون از جهات مختلف تحت فشار بود. بزرگترین خصوصیت شهید همت، احساس وظیفه است.
-
چند دقیقه با کتاب «ابوعلی کجاست؟»؛ / ۱۲۴
از ناف مُ عکس میگیری؟!
یک روز هوا خیلی گرم بود. سیدابراهیم وسط مسجد خوابیده بود. زیر پیراهن سید بالا رفته بود و نافش معلوم بود. من هم نامردی نکردم و چند تا سلفی با او گرفتم. بعد هم از نافش عکس و فیلم گرفتم...
-
مشرق بررسی میکند؛
تفاوتهای سریال حریم سلطانی رحیل با مجموعههای مشابه/ حکومت رضاخان با سحر و جادو کودتا کرد؟
رحیل برگ تلویزیونی است که از نمایش فیلمهای ترسناک ایرانی و خارجی امتناع و پرهیز میکند و شجاعت ساخت سریالهای پرمخاطبی همچون «او یک فرشته بود»، «کمکمکن»، «آخرین گناه» و «اغما» را از دست داده است.
-
کتاب «اسیر آلواتان» رونمایی شد
یادگاران زندان دولهتو به میدان فردوسی آمدند
«اسیر آلواتان» نوشته رضا رستمی با محوریت خاطرات شهدا و اسرای در بند کومله و دموکرات از زبان شاهدان عینی رونمایی شد.
-
چند دقیقه با کتاب «همدم، مادر جبههها»؛ / ۱۲۳
پیرزنی که هیچ نیروی نظامی حق نداشت جلویش را بگیرد! + عکس
من با کمی آب که داشتم وضو گرفتم کنار کامیون و هر کدام رفتیم برای نماز. نماز اول را که خواندم دیدم یه موش جلوم رژه میره. نزدیکم نمیشهها. هی میآد خودش رو نشون میده و میره.
-
مشرق گزارش میدهد/
«بیرویا» بیمایهترین فیلم تاریخ سینماست؟
بیرویا در طراحی صحنه ناشیانه عمل میکند. طناز طباطبایی در سکانسی سر میز صبحانه در خانهاش بوت ساقدار پوشیده است.گویی بازیگر عجله داشته و میخواسته پس از گرفتن این سکانس صحنه را فیلمبرداری را ترک کند.
-
چند دقیقه با کتاب «چهلشان»؛ / ۱۲۲
چرا رمز کارت بانکی سرگرد سلامی۱۳۶۷ بود؟!
جناب سرگرد سلامی درست مثل یک وزیر جنگ، قد خود را کشیده کرد و با صدای صاف شده گفت: حالا در این دفاع و جهاد مقدس اگر کشته شویم؛ شهیدی جاویدان خواهیم بود...
-
رفتارهای دوگانه سلبریتیها در ایران و جهان؛ سکوت در برابر خشونتها و کودککشیها
۲۵ شهریورماه ۱۴۰۱ با درگذشت مهسا امینی، بلافاصله رسانههای معاند در یک فضای احساسی و هیجانی وارد میدان شدند و بر آتش ناآرامیها دمیدند.
-
واردات بیرویه سریالهای کرهای و ترکیه/ تهاجم فرهنگی گسترده با انتشار غیرقابل کنترل سریالهای کره جنوبی و ترکیه در پلتفرمها
به نظر میرسد که روود بیرویه و غیرشفاف آثار خارجی چه به صورت غیرقانونی و چه به صورت قانونی، شکل دیگری از مصرف را به مخاطب ایرانی تحمیل کرده است.
-
چند دقیقه با کتاب «بخور نخور»؛ / ۱۲۱
کاخ «اسدالله علم» تفریحگاه کدام مسئولان است؟
جواب داد: «تقریباً درست حدس زدی، اینجا کاخ اسدالله علم بوده که بعد از انقلاب اسمش شده فدک. البته با همان کاربری سابق محل استراحت و تفریح مسئولان، خیلی از مسئولان!» گفتم: پس این همه شهید! این همه شهید!
-
مشرق گزارش میدهد؛
درباره فیلم ضعیف و پرهیاهوی هالیوودی/ نمادسازی از «باربی» با معرفی دنیای فمینیستهای پلاستیکی! +عکس
مدیرعامل شرکت «متل» (Mattel) و تیم اجرایی مذکر او یادآور مدیران دولتی پاسخگو در سریال «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟! » سروش صحت هستند.
-
منزلت و جایگاه امام هشتم در بیان آیتالله بهجت/ آیا میتوان در سفر اول زیارت امام رضا (ع) حاجت گرفت؟
آیتالله بهجت میفرمود: کرامات از ضریح امام رضا (ع) بیشتر از ضریح امام حسین (ع) ظاهر میشود، بنابراین باید نعمت حرم امام رضا (ع) را مغتنم بشماریم.
-
مشرق گزارش میدهد؛
فیلیمو تا زخمی شدن مخاطبانش، زخم کاری را ادامه میدهد! +عکس
با توجه به افزایش انتقادات از قسمت اول فصل دوم، باید از سازندگان پرسید آیا فصل اول زخمکاری آنقدر موفق بوده که فصل دوم آن ساخته شد. شنیدههای حاکی از آن است که قرارداد فصل سوم نیز منعقد شده است!
-
شاخصههای دیپلماسی پیامبر(ص) و ظرفیتهای آن برای امروز ما/
صلحطلبی با پشتوانه اقتدار
بر اساس سیره سیاسی رسول اکرم(ص) اگر «صلحطلبی» با پشتوانه «اقتدار» نباشد، شکننده است.
-
نقش امام حسن مجتبی(ع) در حفظ و توسعه تشیع/
احیای تعقل اسلامی
در واقع، هنر امام حسن(ع) این بود که در دوراهی اسلام و سلطنت مسلمانان را به اسلام هدایت کردند و اسلام را از تحریف نجات دادند.
-
چند دقیقه با کتاب «معمار حرم»؛ / ۱۲۰
حاج قاسم سلیمانی؛ مهندس عمران یا اقتصاددان؟!
در اوج مشکلات اقتصادی کشور ایشان از وضعیت اقتصادی کشور و راههای برون رفت از بن بست اقتصادی تحلیل کوتاهی ارائه دادند که من احساس کردم صد تا اندیشمند اقتصادی با ایشان ساعتها جلسه داشتهاند.
-
مشرق گزارش میدهد/
«تفریق» مانی حقیقی؛ ترکیب تقلید و توهم +عکس
مانی حقیقی از ایدهای در فیلمش استفاده کرده که آلفرد هیچکاک در سرگیجه، رومن پولانسکی در محله چینیها، دیوید لینچ در جاده مالهالند و دنی ویلنو از آن استفاده کردهاند و این ایده کاملا دستمالی شده است.
-
چند دقیقه با کتاب «نامزد گلولهها»؛ / ۱۱۹
قاسم سلیمانی فرزند ابوشاکر + عکس
انتشارات خط مقدم از ابتدای فعالیت، تأکید خاصی بر جبهه مقاومت و مدافعان حرم داشت و در این مسیر، کتابهایی را هم با موضوع شهید حاج قاسم سلیمانی منتشر کرد. این کتاب، یکی از تازهترین این کتابها است.
-
آسیب شناسی و ارائه راهکارهای پیش روی ایرانیان در زیارت اربعین
توصیف، تشریح و آسیب شناسی رویداد پیاده روی اربعین و ارائه راهکارهایی برای کاهش یا برطرف کردن این آسیب ها در سطوح مختلف.
-
گفتوگو با محمدرضا سنگری، نویسنده، منتقد و پژوهشگر درباره آثار مکتوب واقعه کربلا/
عاشورا؛ دریای بیکران روایتها
گفتوگو با محمدرضا سنگری، نویسنده، منتقد و پژوهشگر درباره آثار مکتوب واقعه کربلا
-
چند دقیقه با کتاب «قاتل مؤدب»؛ / ۱۱۸
سوغات داماد «صدام» از آمریکا چه بود؟
دستگاه هشدار زودهنگام خیلی پیچیده است. این دستگاه را با اطلاع نیروهای حکومتی آمریکا خرید و با خودش به هواپیما برد. تجهیزات فراوان دیگری هم خرید، تجهیزات الکترونیکی و سلاح و همه را برد به هواپیما.
-
رکنی از عرش که تا قیامت میلرزد/
حضرت سیدالشهدا(ع)؛ سرّالاسرار عالم خلقت
در عالم اسراری هست که بعد از گذشت هزاران سال هنوز سر به مهر ماندهاند. گویا قلم تقدیر خداوند چنین رقم خورده که این اسرار فاش نگردند.
-
روایتی از موکب امت محمد(ص)؛
چرا زن عراقی باید عرق بریزد و جان بکند؟!
خانهشان تهِ موکب ما و ابوکرار است، دقیقتر بنویسم موکب ما در زمینهای اوست. همراه با رقیه کوچولو تا میرسیم، سگِ خانه متوجه میشود و با اینکه صاحبش را میبیند برای خودشیرینی واق واق میکند.
-
چند دقیقه با کتاب «بدون مرز»؛ / ۱۱۷
سردار قاآنی هدیه رؤسای جمهور خارجی را چه میکند؟
در ادامه جلسه حسین پورجعفری دفتردار حاجی شروع کرد به صحبت و از آقای قاآنی خیلی تعریف کرد. این را هم توی پرانتز بگویم که پورجعفری، اساساً آدم کمحرفی بود و در جلسات معمولاً حرف نمیزد؛ اما...
-
مشرق گزارش میدهد؛
داستان یک سقوط از «قورباغه» تا «شبکه مخفی زنان»/ شکستخوردههای سینما چگونه «نماوا» را قربانی کردند؟ +عکس
آنچه در نماوا تبدیل به یک تخصص شده، همکاری با نیروهای شکست خورده سینما و تلویزیون است که در نهایت به سقوط این پلتفرم منجر شده است.