کد خبر 1708152 تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸ عکس و فیلم فیلم/ بهبود کیفیت آرد و نان با فناوری هستهای محققان پژوهشگاه علوم وفنون هستهای ایران در کرج موفق به تولید بهبود دهنده آنزیمی آرد گندم ونان با روش پرتودهی گاما شدند. اخبار مرتبط اسلامی: با برق هستهای ناترازیها را برطرف میکنیم اسلامی: در بخش رادیودارو جزو کشورهای پیشتاز هستیم رونمایی از ۶ دستاورد جدید صنعت هستهای کشور+ جزئیات فیلم/ گزارشی از رونمایی دستاوردهای هستهای با حضور پزشکیان عکس/ بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هستهای برچسبها فناوری هستهای آرد نان