کد خبر 1394972
تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ - ۰۴:۴۵

لیموترش به علت طعم خاص به عنوان طعم دهنده در انواع غذاها و شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

به گزارش مشرق، مرکبات، از جمله منابع عالی پتاسیم، کلسیم، آهن… هستند و لیمو ترش علاوه بر این سرشار از ویتامین B و C نیز هست.

از جمله کاربردهای مهم لیموترش، مخلوط لیمو با عسل است. اغلب از این مخلوط به عنوان یک درمان خانگی برای گلودرد استفاده می‌شود.

همچنین می‌توان آن را به صورت دم کرده یا حتی برای نوشیدن یک آب میوه خنک استفاده کرد.

اما مصرف لیموترش برای همه افراد مفید نیست و توصیه می‌شود در شرایط خاص آن را با نمک مصرف نکنید.

چه زمانی لیموترش را با نمک نخوریم؟

مخلوط لیمو و نمک، به عنوان یک قاعده کلی برای بدن بسیار مفید است، اما همه نباید آن را مصرف کنند. چون اگر بدن ترکیب این عناصر را به طور کامل نپذیرد، می‌تواند مضر باشد.

مصرف لیموترش با نمک برای افرادی که سیستم هاضمه حساسی دارند می‌تواند مضر باشد، چون مستقیما بر مقدار ترشح اسید معده تاثیر می‌گذارد و سبب رفلاکس یا گاستریت ـ التهاب معده می‌شود که هر دو بسیار آزاردهنده هستند.

کسانی که مشکلات کلیوی یا معده دارد، باید از مصرف مخلوط لیمو و نمک خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما