کد خبر 1309572
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۵

یکی از خواص چای سبز این است که سرعت افزایش قند خون را بعد از غذا خوردن کاهش می‌دهد و در نتیجه به تنظیم سطح گلوکز کمک می کند.

به گزارش مشرق، مصرف چای سبز، رگ های خونی را در وضعیت طبیعی حفظ می کند و توانایی آن ها را برای مقاومت در برابر تغییرات ناشی از فشار خون تقویت خواهد کرد.

چای سبز می‌تواند باکتری‌ها را از بین ببرد و در نتیجه هم باعث بهبود در سلامت دندان‌ها می شود و هم خطر ابتلا به عفونت را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید

سه نوع چای برای کنترل کلسترول

کافئین موجود در چای سبز می تواند عملکرد مغز را تقویت کند و سطح هوشیاری را بالاتر ببرد.

عنصر دیگری که در چای سبز وجود دارد، تیانین است.

محققان تصور می کنند که دقیقا همین عنصر، باعث تاثیر آرامش بخش چای سبز می شود.

منبع: روزنامه خراسان