کد خبر 1264948
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۳

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: اینکه ما هر چه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم کرونا نمی گیریم، حرف علمی نیست.

به گزارش مشرق، زهرا عبداللهی، با اشاره به مصرف زیاد هویج و زنجبیل در دوران کرونا، اظهار داشت: مردم باید بدانند که ویتامین A فقط در هویج نیست و تمامی سبزیجات و میوه‌هایی که رنگ زرد و نارنجی دارند، دارای ویتامین هستند.

بیشتر بخوانید:

بیماران کرونایی چه بخورند و چه نخورند؟

وی ادامه داد: برگ‌های تیره رنگ کاهو نیز همین ویتامین A را دارند و همچنین فلفل سبز نیز به همین شکل است که این نوع ویتامین را در خود دارند.

عبداللهی گفت: این حرف علمی نیست که ما هرچه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم، کرونا نمی‌گیریم.

منبع: مهر