کد خبر 1585419
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 18
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 6
  • IR ۱۳:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    7 5
    شاهان شکمباره ازهرچیزی خوششون میومده زرتی وارد کشور میکردنش!!!
  • IR ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    17 7
    وارد شدنش مهم نیست قیمتش مهم
    • IR ۱۷:۲۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
      0 1
      موافقم
    • IR ۱۸:۴۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
      5 0
      برای بعضیا عاقبت ابدی‌شون در قبر و آخرت مهم نیست اما قیمت زولبیا و بامیه مهم هست!
  • DE ۱۶:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    7 0
    ترکیه نبوده ولی هند احتمال زیاد داره. زولبیا تو هند هزاران ساله است.
    • IR ۱۸:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
      1 0
      زولوبیا یا همان چلیپا تلفظ دیگر صلیب است احتمالا منشا آن به مسیحیت یا میترایستا می رسد گوش فیل هم شبیه به گوش هامان هست. هم اراک و هم اصفهان سابقا اقلیتی یهودی داشته اند.
  • DE ۱۶:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    2 0
    همه استانها معدن انواع و اقسام شیرینی های زیادیه که خیلی هاش محلیه و خیلی خوش عطر و طعمه. زولبیا از هندوستان اومده اونجا خیلی میخورن. بامیه و زولبیا رو ترکیه ای های شاعر دزد! میخوان به اسم خودشون چاپ کنن. بامیه های ترکی خیلی خشک و بی مزه و شدیدا شیرینی اش دل ادم رو میزنه. کشورهای همسایه تا تونستند از شیرینی پزی ایرانی تقلید میکنن ولی شیرینی هاشون اصلا خوشمزه نیست و به پای ایران نمیرسه! شماره یک همیشه به لطف خدا ایرانه. زیرا قدمت چندهزار ساله شیرینی درایران با داستان نوروز پیوند خورده. ایرانی ها درهمه جشن ها و مراسم هاشون : نامزدی ، عقد، ازدواج و فوت و خاکسپاری با شیرینی از میهمانان خود پذیرایی می کنن. آموزش شیرینی های اصلی بعنوان انتقال بخشی از فرهنگ مکتوب ایرانی به دانش اموزان دختر و پسر در مدارس امر ضروریه تا بین نسل جوان وفرهنگ مکتوبشون فاصله ایی ایجاد نشه.
  • IR ۱۷:۲۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    6 0
    خوراکی مضر. به جاش خرما که غذای کامل و معزه‌آسا هست رو کنار گذاشتیم‌. از سفره‌هاتون حذف و خرما رو جایگزین کنید ولو به مقدار کم‌تر.
  • IR ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    1 0
    زولبیا درست میکنیم
  • IR ۱۸:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    2 0
    این شیرینی ها از اندونزی تا مراکش پخته می شوند و کسی منشا دقیق آن را نمی داند ولی گاهی یک ملتی یک ادعایی می کند و رد کردن این ادعا سخت می شود مثلا ارمنستان می گوید نان لواش مال ماست. بهتر است گفته شود این غذا ها میراث مشترک هستند
    • پرهام IR ۲۲:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
      0 0
      لواش یک کلمه ی ترکی
  • ز IR ۱۸:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    1 0
    سلام اصل ذولبیا در شیراز درست شده و ذولیبی نام داشته
    • ایرانی GB ۲۱:۵۴ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
      0 0
      من هم همینو حدس میزنم منتها یک عده خود تحقیر خود خاک بر سر , همه چی رو به دیگران نسبت میدن , آخه تو هند گدا گشنه بازار , کی پول داشته شیرینی بخوره اونهم با طعم زعفران گران قیمت ؟؟؟ ترکیه هم که همه چیزشو در دوره سلجوقیان از ایرانیان گرفته اند که خودشون هم اعتراف کرده اند , بایستی در مورد این شیرینی های ایرانی بیشتر تحقیق بشه تا دقیقا" ریشه پیدایش این نوع شیرینی ها در ایران معلوم بشه
  • زولبیا زاده IR ۱۹:۲۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    0 0
    به سختی!
  • IR ۲۰:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    4 23
    پادشاهان ایران برای مردم در واقع مثل سرطان و وبا بودند و از جمله مظفرالدین قاجار خیال می کرده که چون هرکدام ار میوه ها در فصلی خاص می رسند ، بنا بر این زولبیا بامیه را هم فقط در ماه رمضان می توان درست کرد و به عقلش نمی رسیده که هروقت هوس زولبیا کرد، بجای اینکه منتظر ماه رمضان باشه، امر بفرمایند که آشپز باشی زولبیا درست کنه!!!. یکی نبود به این پادشاهها بگه بجای اینکه زرت و زرت هر بخش از کشور رو از دست بدید و حرمسرا درست کنید، این مغزهای فرسوده تون رو کار بندازید!
    • IR ۰۲:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۸
      0 38
      ضمن تأیید نظرتان نسبت به پادشاهان بی‌کار بی‌عار کشورفروش عرض کنم زولبیا بامیه همچین آش دهن‌سوزی هم برای مصرف سالانه نیست. قند و روغن سوخته‌ست. کم یا حذفش کنید تا سالم‌تر باشید. یه ساعت عمر هم یه ساعته. ساعت کنکور یا عروسی فرزندان
  • IR ۲۱:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    0 0
    من که پیر شدم و سالهاست نمیخورم
  • IR ۲۲:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
    0 0
    پادشاه قاجار مگر مغز خر داشت که به اشپز نمیگفت مقداری زولبیا بامیه درست کنه؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس