عرب صادق

فعال سیاسی گفت: اعتدال و توسعه قبل این هم چیزی از خود نداشت و تنها تابلو اجاره ای اصلاح طلبان برای بازگشت آنها به قدرت بود.

به گزارش مشرق، حزب اعتدال و توسعه در این اندیشه بود که نیروهایش را به طور حداکثری برای انتخابات مجلس آماده کند تا وقتی حسن روحانی برای انتخابات مجلس خبرگان تأییدصلاحیت شد تحت نام او به صحنه رقابت بیاید و تجربه انتخابات مجلس دهم را دوباره تکرار کند اما حالا که حسن روحانی ردصلاحیت شد، این دیدگاه وجود دارد که موقعیت حزب اعتدال و توسعه نیز در انتخابات تضعیف خواهد شد.

مهدی عرب صادق درباره تأثیر ردصلاحیت حسن روحانی بر معادلات انتخابات مجلس دوازدهم گفت: برنده این ردصلاحیت شخص حسن روحانی است. البته این نکته را هم باید اضافه کنم که حسن روحانی معیار رقابتی یا عدم رقابتی شدن انتخابات یا افزایش مشارکت یا کاهش مشارکت در انتخابات نیست.

وی درباره موقعیت حزب اعتدال و توسعه در انتخابات بعد از ردصلاحیت حسن روحانی، افزود: اعتدال و توسعه قبل این هم چیزی از خود نداشت و تنها تابلو اجاره ای اصلاح طلبان برای بازگشت آنها به قدرت بود. نیروهای این حزب گرایش اصلاح طلبی دارند اما می خواهند خود را در یک قالب و عنوان جدید تعریف کنند.

این فعال سیاسی اظهار کرد: اصلاح طلبان سعی دارند تا از موضوع ردصلاحیت ها به نفع خود بهره برداری کنند چون سرمایه اجتماعی ندارند و حالا می خواهند همه عوامل ریزش سرمایه اجتماعی شان را گردن نظام بیاندازند و مدعی شوند «ما در صحنه رقابت حضور نداریم چون ردصلاحیت ها برای ما نامزدی باقی نگذاشته است».

وی با بیان اینکه اصلاح طلبان نمی خواهند به ناکارآمدی خودشان اعتراف کنند، افزود: معتقدم بازنده اصلی یکپارچه سازی یا تک قطبی سازی مردم هستند چون یک مجلس ضعیف شکل می‌گیرد.

منبع: فردا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۹
    0 0
    عباس عبدی فروردین 1399 گفته بود که روحانی برای زنده کردن برجام با کرونا مقابله نمی کند. وارد نکردن واکسن کرونا هم برای زنده کردن برجام خسارت محض بوده. اصلاح طلبان فقط به مردم و کشور لطمه زده اند. اصلاح طلبان آیا حاضرند فوت بیش از 130،000 هموطن ایرانی در دولت روحانی بخاطر وارد نکردن عمدی واکسن کرونا را محکوم کنند؟
  • IR ۱۰:۲۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۹
    0 0
    چند نماینده اصلاح طلب در 25 مرداد 1395 خبر مخالفتشان با سوخت گیری و مهماتگیری بمب افکن های روسی در همدان برای حملات شدید هوایی بر علیه داعش در سوریه و عراق ، رسانه ای شد. خبری های از جمله با تیتر "از حب داعش یا بغض روسیه" در نقد مخالفت اطلاح طلبها با مهماتگیری بمب افکن ها در پایگاه همدان در آن مقطع زمانی در وبسایتها منتشر شد. علی اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در خبری اعلام کرد: "همکاری‌های دفاعی صورت گرفته بین ایران و روسیه برای مبارزه با تروریسم امر غیرمنتظره‌ای نیست و نگاه ایران به رابطه با روسیه یک نگاه راهبردی است"" - در نهایت سنگ اندازی نماینده های اصلاح طلب مانع اجرای بمباران سنگین داعش در عراق و سوریه شد- طبق اعلان کارشناسان نظامی روس در صورت مهماتگیری و سوختگیری بمب افکن های مهاجم به داعش در همدان امکان بارگیری 22 تن بمب با پرواز 700 کیلومتری را داشته اند در صورتیکه با بارگیری در روسیه امکان بارگیری 5 تا 7 تن با مسافت 2000 کیلومتری را داشته اند. بهر حال توقف بمباران شدید داعش توسط این بمب افکنها هدیه اصلاح طلبان داخلی به داعش و سنگ اندازی بر سر راه نابود کردن داعش بود. چه تائیدی بر عمدی بودن ایجاد مزاحمت اصلاح طلبان داخلی بر سر راه نابود کردن داعش بهتر از این: علی مطهری در برنامه زنده تلویزیونی نابودی داعش در سوریه توسط ایران را اشتباه اعلام کرد. در حالیکه حتی دبیر شورای امنیت ملی وقت استفاده از فضا و امکانات ایران برای بمباران تروریستهای داعش را اعلام کرده بود. "شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی هم در واکنش به انتشار خبر استفاده روسیه از فضا و امکانات ایران برای حمله به تروریست‌ها در سوریه گفت: "همکاری‌های تهران - مسکو برای مبارزه با تروریسم در سوریه راهبردی است و ما در این زمینه تبادل ظرفیت و امکانات داریم". این موضع گیری شمخانی در شرایطی بود که به موجب اصل ۱۷۶ قانون اساسی، "بهره گیری از امکانات مادی و معنوی کشور برای مقابله با تهدیدهای داخلی و خارجی" از وظایف شورای عالی امنیت ملی است. ولی با مخالفت بسیار شدید نمایندگان اصلاح طلب، در نهایت مهماتگیری و سوختگیری در همدان با غوغا راه انداختن "نقض حاکمیت کشور طبق اصل 176 قانون اساسی" اصلاح طلبان متوقف شد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس