پاسخ وزارت بهداشت به سیاه نمایی‌های رسانه‌های بیگانه

وزارت بهداشت در پاسخ به سیاه‌نمایی‌های رسانه‌های بیگانه کارنامه‌خوانی سلامت را منتشر کرد.

به گزارش مشرق، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سیاه نمایی های برخی رسانه‌های بیگانه، بخش‌هایی از دستاوردهای این وزارتخانه در طی دو سال گذشته و برنامه‌های در دست اجرا و برنامه‌های آینده را منتشر کرد.

۱. پوشش بیمه سلامت و کاهش سهم مردم از هزینه خدمات درمانی و بیمه رایگان بیش از ۱۲ میلیون نفر از افراد فاقد بیمه پایه سلامت از پنج دهک ابتدایی جامعه برای اولین بار در تاریخ نظام سلامت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی.

۲. درمان رایگان سه دهک ابتدایی جامعه و شهرهای زیر بیست هزار نفر جمعیت، با جمعیتی بالغ بر ۳۳ میلیون در قالب نظام ارجاع.

۳. تأسیس صندوق بیماران صعب العلاج با اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومانی برای رایگان شدن کامل هزینه‌های دارویی و همزمان کاهش پرداخت در زمان دریافت خدمات تشخیصی بیماران صعب العلاج برای اولین بار
۴. بیمه سلامت رایگان مادران باردار وکودکان تا ۵ سالگی.

۵. پوشش بیمه رایگان درمان ناباروری برای اولین بار.

۶. پوشش بیمه خدمات توانبخشی افراد دارای معلولیت تحت حمایت سازمان بهزیستی.

۷. اجرای طرح دارویار و تثبیت و کاهش پرداختی از جیب مردم در خرید دارو با پوشش بیمه‌ای ۹۶۰۰ قلم دارو و با تضمین عدم افزایش پرداختی از جیب مردم.

۸. توسعه و تجهیز و بازسازی نظام شبکه‌های بهداشتی و درمانی و رویکرد پیشگیری محوری.

۹. افتتاح و بهره برداری از ۲۰۰۰ پروژه بهداشتی در مدت دو سال در راستای بازسازی نظام شبکه بهداشتی.

۱۰. جذب و استخدام ۱۰۸۰۰ نفر کادر بهداشتی جهت خدمت در نظام شبکه بهداشتی. تکمیل برنامه «پزشکی خانواده و نظام ارجاع» در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر ۱۴۰ پس از ۲۰ سال.
۱۱. اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع برای اولین بار منطبق و شرایط و امکانات بهداشتی و درمانی کشور با پوشش ۱۸۲ شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۲۰ میلیون نفر.

۱۲. تجهیز ناوگان ترابری در نظام شبکه بهداشتی با توزیع ۵۰۰ خودرو شاسی دار و ۵۴۰۰ موتور سیکلت پس از ۸ سال وقفه.

۱۳. پویش ملی سلامت و پایش دیابت و پرفشاری خون بیش از ۳۹ میلیون ایرانی تا ۲۰ دی ۱۴۰۲ و ثبت رکورد جدید در مشارکت مردم در حوزه سلامت.

۱۴. ارائه خدمات رایگان در جهت بهبود تغذیه مادران باردار و کودکان و تجویز رایگان مکمل‌ها.

۱۵. موفقیت جمهوری اسلامی در کنترل بیماری کرونا به اذعان مجامع بین اللملی و علمی منطقه‌ای و دنیا.

۱۶. پوشش ۷۸ درصدی واکسیناسیون کرونا درکل جمعیت و تلقیح بیش از ۱۵۶ میلیون دوز و تامین بیش از ۲۰۰ میلیون دز واکسن از انواع وارداتی و تولید داخل
۱۷. تولید کیت تشخیص امیکرون و تولید شش نوع واکسن کرونا در کشور و صادرات واکسن کرونا و تنها کشور تولید کننده واکسن کرونا در منطقه.

۱۸. اتمام و تکمیل پروژه‌های نظام سلامت و توسعه و تجهیز تخت‌های بیمارستانی و افتتاح ابرپروژهای نظام سلامت و افزایش بیش از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی معادل بیش از ۱۰ درصد کل تخت‌های بیمارستانی موجود در نظام سلامت و ۱۵ درصد تخت‌های بیمارستانی در بخش دولتی به عنوان یک رکورد تاریخی.

۱۹. توسعه و تجهیز بیش از ۵۰۰ پروژه درمانی جدید در کشور با تمرکز بر مناطق محروم. توسعه و تجهیز دو برابری تخت‌های PICU در دولت مردمی سیزدهم
۲۰. کاشت رایگان حلزون شنوایی در کودکان ناشنوا برای اولین بار در کشور و صفر شدن صف انتظار برای عمل جراحی مذکور در تمام استان‌های کشور.

۲۱. توزیع ۲۸۰۰ پزشک متخصص با تمرکز بر مناطق محروم و کمتر برخوردار و رشد بالغ بر ۵۰ درصدی توزیع نیروی متخصص در مقایسه با سال‌های گذشته.

۲۲. توزیع بیش از ۱۱ هزار پزشک، دندان‌پزشک و داروساز با تمرکز بر مناطق کمتر برخوردار.

۲۳. افزایش دسترسی بیمه شدگان صندوق روستایی و عشایری برای دریافت خدمات دارویی از ۴۳۶ قلم به ۱۰۷۹ قلم قابل دریافت از تمامی داروخانه‌های طرف قرارداد سراسر کشور.

۲۴. ۲۵ هزار استخدام جهت تکمیل کادر سلامت در جهت ارایه خدمات عادلانه سلامت در اقصی نقاط کشور.

۲۵. تبدیل وضعیت بیش از ۷۰ هزار نفر کادر سلامت.

۲۶. توزیع ۲۶۳ مورد تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای سنگین با تمرکز بر مناطق محروم و کم برخوردار در جهت ارایه خدمات عادلانه سلامت.

۲۷. توزیع تعداد ۱۱۰۰ دستگاه دیالیز در کشور با تمرکز بر مناطق محروم.

۲۸. توسعه مراکز دولتی درمان ناباروری و ایجاد شبکه درمان ناباروری و راه اندازی ۱۲۳ مرکز سطح سه خدمات تخصصی و ۶۷ مرکز سطح دو ناباروری در کشور برای اولین بار در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
۲۹. ورود ۲۷۷ بیمارستان کشور به عرصه گردشگری سلامت.

۳۰. اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری پس از ۱۵ سال تاخیر (۱۳۸۶).

۳۱. پیشرفت ۹۸ درصدی طرح نسخه الکترونیک و رونمایی از سامانه نظام ارجاع الکترونیک و سامانه پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان.

۳۲. تولید ۹۹ درصدی داروهای موردنیاز کشور.

۳۳. افزایش ۶۵ درصدی ظرفیت پذیرش دستیاری تخصصی پزشکی در جهت تربیت و تامین کادر متخصص پزشکی جهت ارایه خدمات سلامت.

۳۴. افزایش بیش از ۲۰ درصدی جذب دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی.

۳۵. افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت پذیرش فوق تخصصی پزشکی در جهت تربیت و تامین کادر متخصص پزشکی جهت ارایه خدمات سلامت.

۳۶. افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت پذیرش فلوشیب پزشکی در جهت تربیت و تامین کادر متخصص پزشکی جهت ارایه خدمات سلامت.

۳۷. تأسیس اولین دانشگاه علوم پزشکی بین اللملی در خارج از کشور در عراق (دانشگاه سبطین).

۳۸. کسب رتبه اول در منطقه در حوزه تحقیقات علوم پزشکی.

۳۹. ارتقای رتبه علمی حوزه پزشکی از ۱۶ به ۱۵ در دنیا.

۴۰. توسعه شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت و رشد ۴۰ درصدی شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت در دو سال اخیر (۱۱۰۹ شرکت در دوسال اخیر در مراکز رشد ایجاد شده است).

۴۱. تأسیس ۱۵ پارک علم و فناوری در حوزه سلامت.

۴۲. تأسیس ۲۳ مرکز رشد و ۱۱ مرکز نوآوری برای اولین بار در کشور در حوزه سلامت.

۴۳. تولید ۲۰۸ محصول تجاری سازی شده سلامت محور در دو سال اخیر و رشد تولید بیش از ۳۰ درصدی.

۴۳. اعطای مجوز به ۴۸۷ محصول سلامت محور در دو سال اخیر و رشد بیش از ۴۰ درصدی.
امید است ذی‌نفغان راهبردی حوزه سلامت جمهوری اسلامی با توجه به هدفگذاری مبتنی بر ایجاد عدالت در سلامت و دستاوردهای حاصل از آن، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را در ادامه این مسیر دشوار و پربرکت یاری دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • GB ۰۸:۳۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
    2 2
    اگه اینقدر گل و بلبل هست پس چرا دکترها دنبال مهاجرت هستن؟ جوابش رو خودم میدم. تعرفه گذاشتن و قیمت گذاری دستوری. اعطای ارز رانتی برای واردات کالاهای با مشابه داخلی. دزد و قاچاقچی کردن جامعه شریف پزشکی. عزیز جان رانت یعنی فساد. برو میلیارد خرج کن بیمارستان وسط تهران بساز. بیمارستان باید تو مرز عراق و افغانستان و حاشیه خلیج‌فارس و کردستان و منطق مرزی و محروم باشه.
    • IR ۱۸:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
      1 0
      بسیاری از داروها و پماد های طبی زیر پوشش بیمه نیست . تولید داخل با نرخ بسیار بالا. در آزمایشگاه های دولتی برخی موارد را نداشته احاله به بخش خصوصی میکنند که چندین برابر دولتیست. کیت ها را به بازار آزاد میفروشند. دستگاه های عکسبرداری و سونوگرافی طبق معمول خراب است. یکی مانده آنهم نوبتش چند ماه دیگر . عجله داری برو آزمایشگاه خصوصی ! در همان بیمارستان هزینه های کلان برای مراسم حکومتی از جمله تشکیل گروه سرود سلام فرمانده و انواع بنرهای تبلیغاتی میشود. کلان فساد مالی بیمارستانهای خصوصی در دوران کرونا هرگز رسیدگی نشد. دندانپزشکی دولتی کجاست ؟ تربیت دانشجویان از جیب مردم خدمات به نرخ آزاد . اگر اینطور است از مردم مالیات نگرفته هر دانشجو از جیب خود هزینه تحصیلش را دهد. بلبشوی درمان مانند سایر امور مصیبت مردم را چند برابر کرده. داروهای نایاب را به کشورهای دیگر اهدا نکنید. اربعین شده حراجی داروهای مورد نیاز داخل کشور.
  • IR ۱۴:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
    4 1
    فرارنخبه بخاطرسیاست
  • IR ۱۵:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
    1 3
    وزارت بهداشت توسط افراد بهائی و یهودی اداره می شود
  • رقیه IR ۱۶:۳۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
    0 1
    برای کارکنان مظلوم و جانفشان بهداشت ودرمان هيچ کاري نکرده ایید؟؟؟برقراری فوق العاده خاص کادربهداشت ودرمان در بودجه سال ۱۴۰۳کشور ضروری میباشد"
  • فاتحی IR ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
    0 0
    پزشکی باید توسط وزارت علوم آموزش داده بشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس