کد خبر 990756
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۸
طبخ حلیم سنتی در بندرعباس

هر ساله با آغاز محرم و ایام عزاداری شهادت امام حسین علیه السلام و شهدای کربلا، در طول ده شب اهالی فین بندرعباس حلیم نذری خاصی طبخ می کنند.

به گزارش مشرق،‌ پختن حلیم در خُمره های سفالین سنتی آیینی منحصر به فرد اهالی فین است که هر محرم در هشت نقطه از فین اجرا می‌شود.‌
سابق خمره‌های گلی را به ترتیبی ویژه ابتدا جداره خمره‌ها را با موی بز، تخم مرغ و گِل اندود می‌کردند تا بر اثر حرارت ترک بر ندارد. سپس خمره‌ها را در زمین می‌کاشتند. خمره‌های حلیمی را در فین "جُم" گویند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۷
    3 10
    پس چراگوشت نداره
    • IR ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۷
      9 8
      تا چشت درآد
  • رومبس IR ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۷
    0 0
    ما ملت ایران واقعا خیلی پیگیریم .......
  • IR ۰۶:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۸
    0 0
    بابای گربه ات گوشتهاشو بلعیده.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس