کد خبر 784311
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۷
مراحل آماده سازی شیره انگور

انگور مهمترین محصول روستای هزاوه در شهرستان اراک است.

به گزارش مشرق، هر سال در اواخر تابستان و اوایل پاییز فصل چیدن انگور، تهیه شیره انگور و باسلوق است. پس از جمع آوری انگور آنها را در حوض بلند و عمیقی می ریزند که زیر آن مجرایی برای تخلیه آب انگور گذاشته شده. بعد از ریختن نوعی خاک محلی که از کوههای اطراف تهیه می کنند (برای ته نشین کردن املاح و بالا بردن کیفیت مزه و زلالی شیره) با چکمه های مخصوص روی انگورها میروند و آب آنها را از قسمت پایین جمع آوری کرده در تشت هایی روی کوره می گذارند تا غلیظ شود و در نهایت از شیره به دست آمده برای تهیه شربت و باسلوق نیز استفاده می شود

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مانا IR ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۸
    11 0
    خدا قوت
  • وحيد مقيمي IR ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۹
    2 0
    واي خداي من؛ عليرغم تمام تلاش و زحمتي كه مي‌كشند و واقعا جاي دست‌مريزاد و خداقوت داره، ولي فكر ميكنم ديگه با اين پيشرفتي كه در تمامي جوانب در علوم مختلف رخ داده بايد يك تجديدنظر واقعي و جدي در زمينه رعايت موازين بهداشتي هم داشته باشند. محصولي چنين مفيد اگه با دستگاهاي مدرن و به صورت بهداشتي توليد شود، مطمئنا ارزش غذايي آن بالاتر بوده و مشتريان بيشتري را جذب خواهد كرد. توليد اون با اين شيوه غيربهداشتي با اون وضعيت لباس و چكمه و استخر و در و ديوار اصلا دلنشين نيست. به هر حال بازهم خداقوت

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس