کد خبر 700282
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷

هر سال قبل از شروع عید نوروز بازار فروش ماهی قرمز رونق میگیرد. متاسفانه به دلیل شرایط بد نگهداری و نحوه نادرست حمل نقل از شمال کشور به مراکز فروش در شهرستان ها و همچنین به دلیل تغییر ناگهانی دما از شهری به شهر دیگر و عدم وجود تغذیه مناسب، تعداد زیادی از این ماهی ها  قبل از آنکه به سفره هفت سین برسند تلف میشوند. این در حالی است که در شرایط مناسب این ماهی زیبا می تواند تا پنجاه سال عمر کند و به وزنی حدود دو کیلوگرم برسد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • طرفدار حقوق ماهی قرمز IR ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۱
    19 1
    کاش ماهی قرمر حذف میشد عید ما شده عزای این بدبخت ها
    • مقتدر IR ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۱
      6 1
      دوست عزیز با این وضعیت با شما موافقم.ولی توجه کنید که سودجویی و طمع باعث شده که از این ماهی ها بد نگهداری کنند.در این عکس ها کاملا مشهود هست که تعداد زیادی از ماهی قرمز ها در یک محفظه ی کوچک هستند و اصلا توجه ای به کیفیت نگهداری نمیشه.این خوب نیست که بخاطر ضعف در مدیریت و روش و همینطور نابلدی در کار، مجبور باشیم کاری رو کنار بگذاریم و بازار عرضه ی چیزی را از بین ببریم و صورت مسئله را پاک کنیم.
    • کاربر قدیمی IR ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۱
      8 7
      کاش دست از خرافات باستانی برمی داشتیم سفره هفت سین، چهارشنبه سوری و...
    • یکی SE ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
      0 4
      کل این کارها خرافات است. من که هفت سال است آن را بکلی کنار گذاشته ام.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس