مگه قبلا هواپیما توی فرودگاه ما نمی نشست که الان فرود یه هواپیمای هندی و عکس چهارتا مهماندار شده دستاورد برجام ؟!!!
با لطمه ای که برجام به شخصیت ایران زد و نتیجه ای هم در بر نداشت باید هم اصلاح طلبان اینگونه عکسهای بی ارزش رو نتایج برجام حساب کنند !
چقدر خوشحال شدی
میگم میخوای بگیم از چند تا کشور دیگه هم هواپیما بیاد بشینه تو فرودگاهمون....
مگه خط ترانزیت راه افتاده مگه دروازه صادرات ما باز شده.....
اعتبار و عزت به این ها نیست
زمانی که توان داخلی ما به قدری شد که در فرودگاه هلند به خدمه پروازی کشورت گل بدهند و عکس یادگاری بگیرند آن وقت ما بی حیا هستیم...
خدایا شکر برای این همه نعمت !
آقای رئیس جمهور خیلی خیلی ببخشید که زودتر متوجه این همه نعمات دولت فخیمه نبودیم !
خدا شکرت برای این صحنه های گل و بلبلی !
برای تورم تک رقمی ! برای ارزانی مایحتاج روزانه مثل گوشت و برنج و لبنیات و میوه جات و اداره جات و مواجب و ........ !
خلاصه از دست و زبان که برآید !
کز عهده شکر نعمات دولت تدبیر....بدر آید !!
همه مشکلات اقتصادی حل شده.
تحریم ها همه و یکجا برداشته شده البته فقط تحریم های پولی اقی مانده که در قیاس با این همه گشایش چیزی نیست.
ورود سفرای جدید (جاسوس های جدید) به خوبی داره پیش میره.
و ........
این همه گشایش.
من و این همه خوشبختی محاله.
اگر اثر برجام ورود میهمانداران هلندی(!) و فروش هواپیما در 72 ساعت(دوچرخه مگر قراره بخریم؟) اون هم بعد از یکسال و اون هم باز هنوز در ابهام و اون هم با شرایط عجیب و غریب کی استفاده کنه، کی استفاده نکنه و کجا بره و کجا نره و ... بوده! بله! بی حیاها میگند برجام اثری نداشته!! :)
آقا پسر کل کشور ما محتاج همین چند تا هواپیما بود یعنی؟!
الآن که اومد حالا مشکلات کشور حل شدش؟!!!
بابا تورو خدا یکم از این نعمت بزرگ الهی که اسمش عقله استفاده کنین ، گفتن ، ما هم شنیدیم ،امانت داری خوبه ، ولی دیگه بعضی وقتها این نعمت خدا را قدر بدونین و از نایلون خارجش کنین یه بادی ، یه آفتابی بهش بخوره، ای خدا انا دیگه کی هستن؟
اخ جون ما پس میتونیم دلارهامون را به داخل کشور انتقال دهیم. یا جهت خرید کالا از کشورهای دیگر به حسابشون پول واریز کنیم!!!
پس مبادلات بانکی به نقل این خواننده محترم درعمل ازاد شده است؟
این الان کجا تیتر زده دستاورد برجام که بعضیا الکی شلوغش میکنن...فارغ از هر چیزی همین که یک اتفاق مثبت پیش اومد رضایتبخش هست...حکایته خرید هواپیماها شد که یه عده از اطلاع نداشتن مردم از نوع قرداد خرید که اجاره به شرط تملیک هست.سو استفاده کردن وهمه جا پخش کردن روحانی داره با پولا هواپیما میخره...واقعا متاسفم
زنده باد دولت کبیر تدبیر و امید
افراطیون از اینکه هشت سال ویرانی داره به سرعت اباد میشه بدجوری میسوزن.
جناب مهران
اره کل مسئولین مملکت از توافق عظیم هسته ای استقبال کردن فقط تو و اون هم فکرای عقل کلت دانای کلید فقط شما میفهمید که ما متضرر شدیم!