اینجا با خری مواجه هستیم که متاسفانه شاخ هم دارد. آخر اینها شعور ندارند فکر کنند اگر هنگ کنگ و نیویرک آسمانخراش دارند به این خاطر است که جا روی زمین کم دارند و باید به آسما بروند. دوبی با اینهمه بیابان دراندشت برای چه برج می سازد؟
اونوقت بعد از سی سال ما نمی تونیم یه مصلی را در تهران تکمیل کنیم، یه ورزشگاه را در اصفهان بعد از بیست سال بسازیم که تا الان دیگه ستون هاش هم زنگ زدن!!!!!
دادا خوب چرا اینقدر عصبانی .اونها بیابون هاشون رو هم برای توریست ها نگه داشتن نه مثل ما که جنگل هامونو بیابون کردبم. در ضمن امارات که کلاً 2 وجب بیشتر نیست زمینشون کجا بود.
بیسواد دوبی چقدر وسعت داره که بیابان در دشت داشته باشه .تلاش کردند مدیریت درست کردند.دزدی نکردند.پول بیت المال نخوردند .راحت زندگی میکنند .نوش جون و روانشون
بآقای اسواد برج سازی فقط برای نبودن زمین نیست بلکه برج سازی هزار خاصیت دارد که یکی از آن زمین است برج سازی باعث کاهش هزینه ها زندگی ، کاهش هزینه انرژی، کاهش هزینه ساخت ساز، کاهش هزینه های شهر سازی، کاهش هزینه های شهرداری، کاهش هزینه مصالح ساختمان سازی، کاهش آلودگی محیط زیست، بالارفتن امنیت، بالا رفتن رفاه و آسایش مردم، دسترسی راحت و آسان به خدمات، بالا رفتن کیفیت خدمات، بالا رفتن بهداشت عمومی و شخصی، کاهش هزینه سوخت، کاهش مصرف برق و آب و گاز ، وووووو هزاران خاصیت دیگر دارند که همین به بیشعور ها ان را می دانند و جنابعالی با این همه ادعا بی خبرید توصیه می کنم همانگونه که در روایات و ادحادیث ائمه اطهار (ع) است قبل از تهمت و توهین به دیگر بندگان خود بروید و برای بالا رفتن سواد و دانش خود کمی مطالعه کنید.