کد خبر 551435
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲
عکس/ هیزم مخصوص کباب سیزده بدر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۱۸:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
    0 0
    بنازم حفظ طبیعت را!!!
  • ۲۱:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
    0 0
    روش خطرناکی است و وزیر بهداشت باید هشدار به کباب کردن روی اتش و چوب و ذغال بدهد و هر شب سه بار پخش شود‌
  • ۲۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
    0 0
    طبیعت هم برای استفاده انسانهاست و این از الطاف خداست. اینکه برای طبیعت تقدس قائل شویم و هرگونه بهره برداری از آن را زشت بپنداریم نه با عقل همخوانی دارد نه با دین...
  • ۲۳:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
    0 0
    تبعات منفی کباب کردن گوشت روی هیزم و ارتباط با سرطان را اگر افراد بدانند همه این روش را ترک و کسی کباب درست نمیکند.
  • وحید ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
    0 0
    شما با روغنهای پالم بازاری سرخ کن و بخور کباب کردن، یکی از بهترین روشهای پخت است به شرطی که کربنیزه نشود یعنی سوخته سیاهرنگ نشود.
  • ناشناس ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
    0 0
    شما بذار توی روغن های سالم گیاهی آغشته به پالم، خوب سرخ کن و بعد نوش جان کن. هر روز دویست بار هم در شبکه خبر نظر درخشانت را پخش کن.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس