فرح دیبا همسر شاه مخلوع ایران میگوید: حس کردیم آمریکاییها نمیخواهند در کشورشان بمانیم. به شاه گفته بودند به کسی این موضوع را نگویید. ما را از نیویورک به بیمارستانی در تگزاس بردند که بعد از ورود متوجه شدم آنجا بیمارستان روانی است.
از اینکه شاه مخلوع به عنوان یک تبعه ی ایرانی ده ها سال مورد تمسخر و بازیجه دست آمریکایی ها قرار گرفته بود جای خوشحالی ندارد که هیچ، بلکه باید برای بعضی ها که سنگ شرق و غرب را به سینه می زنند، مایه ی عبرت باشد و پول هایی را که از سفره و جیب مردم شریف ایران اختلاس و دزدی می کنند رو به داخل کشور برگردانده و اگر به بیت المال بر نمی گردانند حداقل همینجا سرمایه گذاری کنند تا چرخ اقتصاد کشورمان به حرکت در بیاید.
تاريخ نشان ميدهد بسياري از مردهاي به ظاهر قدرتمند از زنان ضربه مي خورند مثل هيتلر، در مورد محمدرضا پهلوي هم شك نكنيد. اين قسمت از مصاحبه اش خيلي جالب است: آقاي ... گفته اگر فرح شاه را بكشد اينقدر بهش پول ميديم! اونا چي فكر ميكردند اصلا واقعا!!!! (پوزخند و دروغ و خيانت از چهره اش پيداست) كي ميليارد پول به فرح داد: آمريكا ، انگليس، ... دوستان و شركاي قديمي اش.