کد خبر 485686
تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۲

مسجد ابوالفضل العباس (ع) جمشید آباد دزفول هرساله به رسم 50 ساله خود حلیم نذری درست می کنند. بیش از 2 تن گندم و 63 دیگ بزرگ در درست کردن این حلیم بکار می رود.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • پسر ۲۲:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    0 0
    التماس دعا
  • محمد ۲۳:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    1 0
    من حلیم دزفولو خوردم. محشره. هیچ جای ایران همچین حلیمی پیدا نمیشه حتما اگه اونورا رفتید حلیم و شیربرنجشو از دست ندید
  • ۲۳:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    0 0
    پس ، حلیم شوشتر رو نخوردی. بیا شوشتر واست یک حلیم و سرشیری میگیرم که انگشتاتم باش بخوری
  • گتوندی زاده ۲۳:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    0 0
    گتوند هم حلیم خوبی داره،ولی از حلیم دزفول و شوشتر بهتر است شوشتر بیشتر ترشی دارد تاسر شیر
  • ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۳
    1 0
    این حلیم 50 سال پیش با همت یک نفر بنام خالو کریم و با یک دیگ پایه ریزی شد الان دعواست که کی بیشتر هدیه و نذوراتش رو بده کلا تو دزفول موارد خیریه ای و جمعی رونق داره کاش از بیمارستان سرطانی ها هم گزارش بزنید که با کمک 16 میلیارد تومانی مردم دزفول ساخته شده و به استانهای لرستان ؛ شمال خوزستان و ایلام خدمات میده
  • ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۳
    1 0
    دزفول مظهر مقاومت در دفاع مقدس

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس