روستای قصرچم در 10 کیلومتری شهرضا قرار دارد، اما با ورود به آن می توان سایه سنگین فقر و محرومیت مردم را دید که سالهاست به حال خود رها شده اند. به همین دلیل قصر چم یکی از اهداف جهادگران اردوهای جهادی است.
با سلام و عرض تشکر فراوان به خاطر انعکاس این مطلب
این بنده اهل شهرستان شهرضا هستم. یعنی شهری که اردوی جهادی در آن جا برگزار شده است.
متاسفانه در آمارهای رسمی کشور مناطقی مثل قصر چم و روستاهای حومه شهرستان هایی مثل سمیرم و شهرضا محروم معرفی نمی شوند. در حالی که مناطق به معنای واقعی کلام محروم در این دو شهر، مخصوصا شهر سمیرم ما زیاد داریم. نشانه این مطلب را هم می توان در آمار بالای مهاجرت به شهرها در این شهر دید.
قصر چم در مقایسه با بسیاری از روستاهای دیگر وضع مطلوب تری دارد. ببینید وضع آن روستاها چگونه است.
اما نکته ای که توجه به آن خیلی اهمیت دارد این است که فقر فرهنگی در این مناطق خیلی بیشتر از فقر اقتصادی است. اعتیاد در این مناطق زیاد است. والدین غالبا بی سواد هستند.
آقای خاوری و استادان معظم اختلاسها بدا بحالتان!!!!
چه تعداد روستا مشابه این روستا زندگی که نه، فقط زنده هستند؟؟؟
کو عدالت اجتماعی؟؟
کو توسعه فرهنگی ؟؟؟
کمی چشم باز کنیم همین نزدیکیها را ببینیم!!
هیچ کاخی آباد نشد مگر آنکه کوخی خراب شده باشد!
به کجا چنین شتابان!؟؟؟
آیا اینها حق حیات ندارند؟؟؟
تا وقتی اینهمه مردم بی بضاعت داریم که به نان شبشان محتاجند و در کنار آن اعتیاد یکه تازی میکند !!!برگزاری هزاران سمینار و کنگره و مجمع و گردهمایی و جشنواره فرهنگی و اجتماعی باد هواست!! و چراحیف و میل بیت المال ؟؟؟
اشک آدم روان میشه سیلاب اشک......
خداوند به عزیزان جهادی توفیقات روزافزون عنایت کنه
بنده هم اگر قابل باشم حاضرم در رکاب این عزیزان قدمی بردارم...
سلام بر مجاهدان راه خدا
عکسهای دردآوری است, ملت ما هم که مثل من, همگی نشستن پای اینترنت, همش فرمایشات صادر می کنند!
آخ چرا مسئولین....!
وای چرا کسی....!
آخه کسی نیست ...!
این چه عدالتی.....!
مسئولین باید....!
چشم فلانی روشن...!
پس چرا ...!
ای ایران من ....!
.....!
....!
..
یه وقت خسته نشید اینجا نظر میدید و بعضا چندتا مثبت منها هم کلیک می کنید!
خدا قوت!
اصلا تیتر رو خوندید؟؟ این عکسها مال اردوی جهادی است که هیچکدومتون عمراً بدونید چیه! چه برسه به اینکه یکی از همه شما ها تا حالا همت کرده باشید و توش شرکت کرده باشید!
شرکت در اردو که هیچ, شرط می بندم هیچکدوم از شمایی که اینجا شلوغ بازی در میارید یک ریال هم برای این طرح ها پرداخت نکردید و نخواهید کرد.
بازم خسته نباشید میگم!
ادامه بدید ببینیم کی باید چکار کنه در حالی که ما نشسته ایم !...
این حقیر هم در شهرستان مینودشت شاهد سیل خانمان برنداز اعتیاد هستم ، متاسفانه در کشور ما به کودکان ونوجوانانی که در خانواده های معتاد زندگی می کنند توجهی نمی شود کاش الگویی داشتیم تا این کودکان ونوجوانان را از زیر سایه اعتیاد والدین رها می کرد بنده به شخصه شاهد اعتیاد کودکان ونوجوانانی بوده ام که توسط والدین یا تاثیر مستقیم آنها ( مثلا به عنوان خرید کننده مواد از فروشنده های مشخص ) در دام اعتیاد افتاده اند ، اما عزیزان نکته بسیار جالب اینجاست که همه فروشندگان مواد را در منطقه می شناسند الا برادران انتظامی .