بنده بعنوان یک خانم محجبه از این دوستان بخاطر ساخت و اجرای چنین برنامه ای تشکر میکنم.یه برنامه طنز که واقعا سالمه و روش فکر شده نه اینکه با توهین و مسخره کردن مردم رو بخندونن.برای اینجور برنامه ها هرچقدر هم که پول خرج بشه اسراف نیستواین برنامه خانواده ها رو دور هم جمع میکنه.
خداوند آیات حجاب را برای خانم هایی که مردم را می خندانند نازل نکرده و آن ها را مستثنی کرده است و اصولا این گونه افراد حساب و کتاب ندارند و آتش جهنم بر آن ها سرد شده است ودر بالاترین درجات بهشت احتمالا در جوار شهدا جای دارند. این در قرآنی که نزد خود این خانم هاست آمده است. البته آن هایی که به عالم آخرت اعتقاد دارند. آن هایی هم که اعتقاد ندارند از هفت دولت آزادند و هر جور عشقشان کشید بیرون می آیند تا کور شود هر آن که نتواند دید.
فقط انسان های بزرگ می توانند درک کنند زحمات این دوستان را و خسته نباشید بگویند به آنها نه اشخاص بی سوادی چون بعضی از شما که ادعای باسوادی و بافرهنگی و ازهمه مهم تر با حجابی دارید ولی متاسفانه معنی حجاب رو بلد نیستید متاسفم
درود و سپاس ازتمامی اعوامل برنامه زیبا و آموزنده ای کلاه قرمزی خسته نباشید
باسلام .... نکته ای که خیلی موردتوجه هست حجاب هست در کامنت ها حجاب به معنی چادر نیست ولی نه پوشیدنی که از نپوشیدن بدتر باشه حجاب برتـــــــــــــر چـــــــــتادر هست که خیلی هم خوبه ...ولی این تصاویر از مواردی هست که از نپوشیدن بدتر است !!!!!!!!!!!!
نکته دوم ماجرای دو و نیم میلیارد چیه ؟
نکته سوم کسی تاریخ تولد اقای سیاحی رومیدونه ؟ متاهلن ؟
نکته چهارم کدوم سال و کدوم قسمتی اقای سیاحی به عنوان مهمان برنامه کلاه قرمزی حاضر میشوند ؟
از دوستان متشکرم اگر پاسخ گو باشند خیلی هم ممنونممممممممممممممممم