علی زارع کشاورز اهل روستای سحرخیز محله لاهیجان که در هزار مترمربع از مزرعه خود صیفی جات کشت کرده ، یک خیار ۲۰ کیلویی برداشت کرد. هرخیار بطورمتوسط حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم وزن دارد. به عقیده کارشناسان جهاد کشاورزی مرغوبیت زمین و جهش ژنتیکی موجب رشد بیش ازحد این خیار شده است.

عکس/ برداشت خیار ۲۰ کیلویی در لاهیجان

منبع: واحد مرکزی خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمود ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
    0 0
    مرغوبیت؟؟؟ ...... علتش نیترات سدیم است که به محصولات زده میشه و باعث رشد بیش از حد میشه که سرطان زا بوده و باعث تکثیر سلولی بیش از حد و ایجاد توده های سرطانی میشه و متاسفانه در تمام محصولات ما از این مواد استفاده میشه....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس