خمیر مرغ ماده اصلی و پایه بسیاری از فرآورده های گوشتی کشور که از حدود 15سال پیش به صورت جدی وارد صنعت فرآوردهای گوشتی کشور شده است و رفته رفته جایگزین گوشت قرمز شد. اما واقعا خمیر مرغ چیست و چگونه تهیه می شود؟

{$sepehr_album_17460}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۰:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷
    0 0
    چه فاجعه ای بود.ما که دیگه دور سوسیس و کالباسو خط کشیدیم.
  • ۰۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷
    0 0
    فکر کنم فضولاتش هم همراهش بود.
  • ۰۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷
    0 0
    من فکر کردم کالباس رو با گوشت گربه درست میکنن اینکه خوبه بابا!
  • امیر تبریز اوغلی ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷
    0 0
    اینا چی بودن الان؟
  • فربد ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷
    0 0
    چرا به ما نشان ميدهيد ما خودمان ميدانيم به سازمان استاندارد نشان دهيد تا جلوي اين خائنان به مردم را بگيرند صاحب اين كارخانه ها را بايد به اشد مجازات رساند آنها هيچ فرقي با قاچاقچيان مواد مخدر ندارند همينها هستند كه آمار بيماريهايي مثل سرطان را بالا ميبرند
  • ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷
    0 0
    اتفاقا این بهداشتی است. غیر بهداشتی یک شکل دیگه دارد.
  • خودی ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷
    0 0
    وای مشرق از دست تو دیگه از هر چی کالباسو و ساندویچ زده شدیمممممم
  • ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷
    0 0
    بالا آوردم
  • سعیده و فایزه ۱۸:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    0 0
    بابا عالیییه من که بازم دوسش دارم هنوووووز حالمون بد نشده خخخخخخخخخخخخخخ
  • ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۹
    0 0
    دهنم آب افتاد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس